<strong>LYKKEN TOK SLUTT:</strong> I 2001 kunne Kidman og Cruise konstatere at det 11 år lange ekteskapet deres var over. Foto: AP
LYKKEN TOK SLUTT: I 2001 kunne Kidman og Cruise konstatere at det 11 år lange ekteskapet deres var over. Foto: AP Vis mer

- Jeg var ødelagt etter bruddet

Nicole Kidman snakker ut om den tøffe tiden etter skilsmissen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2001 kom sjokkbeskjeden om at superparet Tom Cruise (46) og Nicole Kidman (43) skulle skilles, og nå innrømmer Kidman at det ikke bare var fansen som tok bruddet tungt.

- Det var et fantastisk forhold. Men det tok slutt. Jeg var helt ødelagt og var ikke sikker på om jeg kom til å oppleve kjærlighet eller ekteskap igjen, sier stjernen ifølge Us Magazine i et intervju med Marie Claire.

I intervjuet forteller også Kidman at hun ofret mye for eksmannen.

- Jeg ville aldri bli kjendis. Jeg var forberedt på å gjøre det for kjærligheten... Det er tøft når man er ung. Men jeg er klar for å gi opp hva som helst for kjærlighet, for når det kommer til stykket, er det alt du har.

Kidman er i dag gift med Keith Urban (43), og sammen har de døtrene Sunday Rose (2) og Faith Margaret, som ble født av en surrogatmor i desember.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli mor igjen i en alder av 41 år, men man vet aldri hva som kommer, sier hun i intervjuet.

Dette er Kidmans fjerde barn. I tillegg til de to døtrene hun har sammen med Urban, har hun fra før to barn med Cruise, Isabella (18) og Connor (15).

Eksmannen er i dag gift med skuespillerinnen Katie Holmes (31), og sammen har de datteren Suri (4).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor holdt hun babyen hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer