VAR NYMFOMAN: Pamela Anderson innrømmer i et Elle-intervju at hun var nymfoman som tenåring. Foto: All Over Press
VAR NYMFOMAN: Pamela Anderson innrømmer i et Elle-intervju at hun var nymfoman som tenåring. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var nymfoman som tenåring

Sexlysten var helt ute av kontroll for Pamela.

SEHER.NO: For Pamela Anderson (42) var det ikke alltid like lett å være tenåring i Canada. Nå innrømmer hun at sexlysten var helt ute av kontroll.

- Jeg var en skikkelig guttejente på skolen. Jeg hadde aldri på meg sminke før jeg kom til Los Angeles. Jeg forsto ikke alle "jente-greiene", så jeg drev med sport isteden. Men jeg var en skikkelig nymfoman, sier hun i et intervju med britiske Elle.

Og selv om hun nylig ble observert kyssende på eksmannen Tommy Lee, hevder hun at forholdet til elektrikeren Jamie Padgett er bra.

Sexlysten er fremdeles høy, og noen ganger overrasker hun kjæresten i dusjen.

- Jeg har fortsatt den røde "Baywatch"-badedrakten min liggende i safen. En gang i blant tar jeg den på, hopper inn i dusjen, og redder kjæresten min. Jeg har hatt en del gode stunder i den drakten.

42-åringen uttalte nylig i et intervju at hun føler seg som verdens mest sexy kvinne når hun blir fotografert i sexy positurer, selv om virkeligheten ikke alltid er slik.

Sånn var det ikke under starten av hennes karriere som modell.

- Jeg var kjempesjenert. Da jeg gjorde mitt første Playboy-cover, hadde jeg på meg en jakke som var åpen. En stylist kom bort til meg, flyttet på puppen min og tok litt olje på den. Jeg holdt på å kaste opp, jeg ble så sjokkert. En jente tok på puppen min! Men det var en av de beste tingene jeg noen gang har gjort, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg så sexy