- Jeg var nødt til å holde babyen inne

De siste dagene av «Lilyhammer»-innspillingen bød på ekstra utfordringer for Marian Saastad Ottesen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Marian Saastad Ottesen (37) er aktuell med sesong tre av den populære NRK-serien «Lilyhammer».

Men opptaksdagene bød på ekstra utfordringer for den vakre stjernen.

Den suksessfulle skuespilleren fortalte nemlig til Seoghør.no, at hun var høygravid under de siste innspillingsdagene.

- Det som var veldig utfordrende var at jeg fikk jo et barn rett etter jeg hadde tatt av meg sminken for siste gang, på en måte, sier hun til Seoghør.no.

- Så jeg satte jo en regel på slutten at jeg ikke ville filme utenfor Rikshospitalet-radius. Det var det mest utfordrende for meg da, og prøve å holde dette barnet inne til jeg var ferdig med innspillingen.

GJENGEN: Her er Marian Saastad Ottesen med resten av Lilyhammer-gjengen.  Foto: Espen Solli
GJENGEN: Her er Marian Saastad Ottesen med resten av Lilyhammer-gjengen. Foto: Espen Solli Vis mer

Marian vakte oppsikt utenfor Hotel Continental i Oslo sentrum i august. Hun dukket nemlig opp med en tydelig kul på magen - og kunne bekrefte overfor Se og Hør at hun og Kaalstad ventet sitt andre barn.

Trener aldri

PRINSESSE: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad, da de avslørte graviditeten. Her utenfor Ris kirke sammen med samboeren. Foto: SeogHør
PRINSESSE: Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad, da de avslørte graviditeten. Her utenfor Ris kirke sammen med samboeren. Foto: SeogHør Vis mer

- Ja, jeg venter barn før Sankthans, sa en strålende Ottesen til Se og Hør.

Hun og kjæresten Nils Jørgen Kaalstad har fra før av en liten sønn, som kom til verden ved en dramatisk fødsel høsten 2011.

Fire måneder etter den siste fødselen, er hun i full gang igjen med promotering av «Lilyhammer».  

Marian Saastad Ottesen (37), kom på lanseringsfesten for den nye sesongen sammen med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad.

- Jeg var i veldig god form så det gikk veldig bra, men det var veldig tett på fødsel, det må jeg si. Jeg har en datter på 4 måneder nå, og har en gutt på 3 år også, så det går jo i ett.

Den vakre skuespilleren avslører at den flotte formen ikke skyldes trening.

- Jeg trener ingenting. Det er bare sånn at jeg henter i barnehage, levere i barnehage, støvsuge.. Ja, de hverdagslige tingene. Det går veldig unna, sier hun.

God venn med Steven

Hvordan er det å jobe med Hollywood-kjendis Steven Van Zandt?

- Det er kjempegøy å jobbe med han. Det er utrolig hvor mye serien betyr for han. Han har gjort den så bra, serien er solgt til over 130 lang tror jeg og den er på Netflix. Det er flere steder jeg har vært på ferie, hvor folk har kommet bort og bare «oh my god!». De elsker Lilyhammer, liksom.

- Føler du at du kjenner han privat?
- Ja, egentlig. Vi har jo besøkt han i New York med kona. Vi har møtt han i Los  Angeles hvor vi fikk være med på Bruce Springsteen-konsert og møte Bruce. Så han har tatt oss med på mye gøy. Han er inkluderende og entusiastisk.

VENNER: Mariann Saastad Ottesen har blitt venn med Steven Van Zandt.
VENNER: Mariann Saastad Ottesen har blitt venn med Steven Van Zandt. Vis mer

Og selv om Marian Saastad Ottesen er kjent for store deler av Norges befolkning, forteller hun at det var noe helt spesielt å være i Los Angeles.

- Nordmenn er mye mer reservert. Når man er der borte så er de mye villere og mer entusiastiske. Jeg har aldri følt meg så stor stjerne, som da jeg var der, sier hun.

Se «Lilyhammer» i kveld, onsdag 21.35 på NRK.

LES OGSÅ: - En slik krise setter ting i perspektiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer