- Jeg var nesten helt naken

Elin Tvedt snakker ut om kjoletabben.

PINLIG OPPLEVELSE: - Det er noe av det pinligste jeg har vært med på. Rulletrappa dro i kjolen og spiste den opp mer og mer, sier Elin Tvedt til Seher.no om kjoletrøbbelet hun opplevde da hun var 20 år gammel. Foto: TVNorge
PINLIG OPPLEVELSE: - Det er noe av det pinligste jeg har vært med på. Rulletrappa dro i kjolen og spiste den opp mer og mer, sier Elin Tvedt til Seher.no om kjoletrøbbelet hun opplevde da hun var 20 år gammel. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Denne uka er det igjen klart for «4-stjerners middag» på norske TV-skjermer, og i den første uka av TVNorge-programmet er det tidligere værmelder og 71 grader nord-programlederen Elin Tvedt, miljøaktivist Kurt Oddekalv, artist Torhild Sivertsen og Vamp-profilen Vidar Johnsen som skal kjempe seg imellom om å lage til det beste måltidet.

Først ut er Elin Tvedt (37). Og i mandagens episode får TV-seerne se at hun steller i stand en svært underholdende selskapslek, til stor glede for de inviterte gjestene.

Under hver kaffekopp har nemlig 37-åringen gjemt en liten lapp, som skal sørge for at de alle fire må avsløre «hemmeligheter» om seg selv, som de færreste vet om.

«Er det sant at du har blitt tisset på av en tiger?» er spørsmålet Torhild Sivertsen må svare for. Elin Tvedt selv derimot, avslører i programmet at hun en gang ble stående igjen nesten uten kjole etter en noe heftig tur på et kjøpesenter.

- Jeg var ikke helt naken, men nesten. Jeg hadde sovet hos kjæresten min i Oslo, vi hadde vært på julebord. Da jeg skulle gå hjem lørdag gikk jeg gjennom et kjøpesenter. Det var en lørdag. Jeg gikk inn i rulletrappa, men da jeg var nederst i trappa satte kjolen seg fast, forteller hun i programmet.

Til Seher.no forteller Tvedt, som i februar venter sitt andre barn - og som var cirka tre måneder på vei da «4-stjerners middag» ble spilt inn - at det hele var en forferdelig opplevelse.

- Det er noe av det pinligste jeg har vært med på. Rulletrappa dro i kjolen og spiste den opp mer og mer. I tillegg til at jeg ble stående i en krøkete stilling, var det utrolig vondt! Til slutt var det noen som så det og som trykket på nødknappen. Deretter måtte jeg stå der helt til en sikkerhetsvakt kom, sier den vakre TV-kjendisen, som risikerte å bli stående igjen uten en tråd.

 - Jeg var redd for at jeg skulle stå igjen uten kjole. Og det ville skjedd hvis ikke trappa hadde blitt stoppet...
 
I programmet sier Elin Tvedt dette om episoden:

- Sekundene var så lange, det dro og det dro og jeg fikk den ikke ut igjen. Jeg tenkte jeg skulle hyle, men nei, dette var jo bare flaut. Det ble strammere, og det begynte å rakne. Ingen kunne hjelpe meg, og jeg ville ikke rope - selv om jeg burde det. Den spjæret flere steder..

Og:

- Det var da trappa stoppet at det begynte å bli flaut. Det var nemlig da jeg måtte stå helt rolig. Og alle så det, for vakta måtte jo springe opp og kjøre trappa andre veien. Det var så forferdelig. Etterpå kom kjolen ut i svarte strimler, sier hun i mandagens program.

Til Seher.no forteller Elin at kjoletabben skjedde da hun var 20 år gammel. Da hun kom seg helt løs tok hun beina fatt...

- Jeg sprang ut av senteret. Men jeg kommer aldri til å glemme det, forteller Elin Tvedt til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste babymagen på Skal vi danse