STILTE PÅ KORT VARSEL: «Client List»-stjernen Jennifer Love Hewitt pryder forsiden av magasinets marsutgave, og til UsWeekly forteller hun at nervøsiteten først og fremst skyldtes at hun fikk jobben på så kort varsel.
STILTE PÅ KORT VARSEL: «Client List»-stjernen Jennifer Love Hewitt pryder forsiden av magasinets marsutgave, og til UsWeekly forteller hun at nervøsiteten først og fremst skyldtes at hun fikk jobben på så kort varsel. Vis mer

- Jeg var nervøs for bikinibildene

Jennifer Love Hewitt hadde bare ti dager på å komme i form til bikini-shooten.

SEOGHØR.NO: «Ghost Whisperer»-skjønnheten Jennifer Love Hewitt (33) har tidligere slitt med å bli fornøyd med figuren sin, og da hun skulle stille opp på coveret av bladet «Shape» i bikini var hun svært nervøs.

«Client List»-stjernen pryder forsiden av magasinets marsutgave, og til UsWeekly forteller hun at nervøsiteten først og fremst skyldtes at hun fikk jobben på så kort varsel.

- Jeg hadde bokstavelig talt bare åtte, ti dager før fotoshooten til å bli «bikiniklar». Da de ringte for å si at jeg skulle på forsiden av Shape, satt jeg trolig og spiste pizza, innrømmer hun.

Dermed måtte 33-åringen kickstarte treningen så fort som mulig, men i motsetning til andre Hollywood-stjerner fikk hun ikke hjelp av noen personlig trener.

- Jeg har trent til Zumba-DVDer, DVDer med trening for rumpa, gjort pilates og gått veldig mye. Og så bruker jeg vekter når jeg er på jobb. Når jeg ikke filmer scener går jeg alltid rundt med femkilosvekter rundt beina. Det er utrolig hvor mye trening man kan få gjort på den måten, forteller Love Hewitt.
 
Skuespilleren prydet Shape-coveret i oktober 2009 også, og hun sier til UsWeekly at hun ble smigret over å bli spurt igjen.

- Jeg vet ikke om jeg er i mitt livs beste form, men jeg føler meg fantastisk. Jeg er fornøyd med hvor jeg er og det er bra, understreker hun.

LES OGSÅ: - Hun er heitere enn noensinne