- Jeg var nær ved å skyte Elvis

Alice Cooper ønsket å bli husket som «han som drepte Elvis», og vurderte å skyte rockekongen da han fikk sjansen.

BLE STOPPET: Elvis Presley holdt fast Alice Cooper og annonserte: Slik stopper du en mann med pistol!  Foto: AP
BLE STOPPET: Elvis Presley holdt fast Alice Cooper og annonserte: Slik stopper du en mann med pistol! Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alice Cooper (63) innrømmer nå at han var nær ved å skyte Elvis Presley da han møtte ham Las Vegas i 1971. «The Poison»-sangeren husker det uvanlige møte på hotellrommet til rockekongen, da Elvis tok frem en pistol og ba Cooper om å skyte ham i hodet.

- Elvis tok meg med til kjøkkenet, åpnet en skuff og tok ut en ladet pistol. Han ba meg om å holde den mot hodet hans. Jeg gjenkjente den med en gang, en «Snub 32», sier Cooper ifølge dailymail.co.uk. 

- Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg holdt pistolen i hånden og forventet at en av sikkerhetsvaktene skulle komme, se meg holde et våpen og drepe meg, sier han.

Cooper innrømmer at han hadde splittede følelser for om han skulle skyte Elvis eller ikke, men bestemte seg for å gjøre det eneste riktige.

- En liten stemme i mitt venstre øre fortalte meg: Kom igjen, dette er historie, drep ham, du kommer alltid til å bli husket som han som drepte Elvis. I det andre øret var det en stemme som sa: Du kan ikke drepe ham, det er Elvis Presley - bare sår ham litt, da får du bare et par år i fengsel.


Det viste seg imidlertid at Presley bare spøkte med Cooper, da han fort avvæpnet sangeren.

- Et halvt sekund senere sparket Elvis til pistolen så den fløy av gårde. Deretter holdt han meg fast og annonserte: «Slik stopper du en mann med pistol», forteller Cooper.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatt på fersken av politiet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer