- Jeg var nær ved å dø

Idris Elba var døden nær under filminnspilling.

DØDEN NÆR: Det ble dramatisk for Idris Elba som såvidt overlevde innspillingen av Netflix-filmen «Beasts of No Nation».  Foto: Splash News
DØDEN NÆR: Det ble dramatisk for Idris Elba som såvidt overlevde innspillingen av Netflix-filmen «Beasts of No Nation». Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I filmen «Beasts of No Nation» spiller Idris Elba (43) en militær opprørsleder. Under innspillingen i Ghana var skuespilleren nær ved å miste livet.

- Jeg var nær ved å dø, sier stjernen i et intervju med talk show-verten Jonathan Ross ifølge Contactmusic.

Elba og de andre skuespillerne skulle spille inn en scene der barnesoldatene går bak en enorm foss som gikk 3000 meter rett ned. Alle fikk beskjed om at det var veldig glatt.

- Jeg satt foten på en stein for å hvile, mens de gjorde klart til å spille inn scenen. Det var glatt og jeg falt. Jeg grep etter en grein i fallet, men den knakk og jeg falt over to meter før jeg ble fanget opp av en sikkerhetsteamet.

43-åringen forteller videre at det var en vanskelig innspilling og at regissøren Cary Fukanaga fikk malaria, men overlevde.

FILMET I GHANA: Idris Elba spiller en militær opprørsleder i Netflix-filmen «Beasts of No Nation».  Foto: Ap
FILMET I GHANA: Idris Elba spiller en militær opprørsleder i Netflix-filmen «Beasts of No Nation». Foto: Ap Vis mer

Trener til ny rolle

Laster inn

Training for my next Film. Bastille Day. Grinding.

Vis på Instagram

Idris Elba har gjort stor suksess i TV-seriene «The Wire» og «Luther». I fjor ble han pappa da kjæresten Naiyana Garth fødte sønnen Winston (19 mnd).  Nå er Elba i ferd med å trene seg opp til sin neste film «Bastille Day», og la ut lettkledde bilder på sosiale medier til glede for fansen. 

«Bastille Day» handler ifølge Variety.com om en agent (Elba) som får i oppdrag å få en gutt til å forsvinne, siden amerikanske myndigheter mistenker at han planlegger et terrorangrep.

Når Elbas rollefigur finner ut at gutten er uskyldig, må han bruke ham til å finne den egentlige terroristen.

LES OGSÅ: TV-stjernen innrømmer rasisme