NÆR DØDEN: Robbie Williams var helt ute av kontroll. Foto: Stella Pictures
NÆR DØDEN: Robbie Williams var helt ute av kontroll. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg var nær døden

Popstjernen avslører for første gang hvordan dop nesten drepte ham.

SEHER.NO: Robbie Williams (35) sjekket seg selv inn på rehab på sin 33-års bursdag i 2007, da "døden banket på døren".

Ekskjæresten hans Lisa D'Amato avslørte på tidspunktet at han var hektet på antidepressiva. Nå åpner Robbie opp om akkurat hvor fælt livet hans ble som følge av en treårig avhengighet.

- Jeg dro ikke på rehab bare fordi livet mitt var litt ute av kontroll. Det var dønn seriøst. Døden måtte komme å banke på døren min for å hjelpe meg å ta et valg, avslører Willams til The Sun.

Sangeren er fremdeles redd han skal få et tilbakefall.

- Jeg er destruktiv av karakter, men skal jeg la dette holde meg tilbake fra å være lykkelig? Nei.

Det var først etter Williams møtte den amerikanske skuespillerinnen Ayda Field (30) i 2007, at den tidligere festløven klarte å roe seg ned. Han har blitt svært familiekjær, og bor i disse dager i London sammen med Ayda og svigermor. Han understreker hvor viktig hun har vært for ham i rehabiliteringen.

- Hun har ikke prøvd å forandre meg, og akkurat slik forandret hun meg til det bedre. Jeg elsker noen som elsker meg sterkt tilbake. Jeg har aldri opplevd det før. Det gjør meg forsiktig i dette forholdet. Jeg vil ikke såre Ayda.

Han feirer disse dager - med forhåndsvis lime og sodavann - comeback-konserten som ble solgt ut i løpet av sekunder i New York. Han vil spille for 2000 fans i det første showet hans på tre år, for BBC Electric Proms.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Robbie vil bli realitykjendis