VAKKER: Å dumpe Megan Fox må være en vanskelig avgjørelse; Skjønnheten er kåret til verdens vakreste kvinne. Foto: All Over Press
VAKKER: Å dumpe Megan Fox må være en vanskelig avgjørelse; Skjønnheten er kåret til verdens vakreste kvinne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var mer interessert i fisking

Er eksen til Megan USAs galeste mann?

SEHER.NO: Nylig avslørte skuespiller Megan Fox (22) at hun var forelsket i en kvinnelig stripper etter at barndomskjæresten dumpet henne.

News of the world har i et eksklusivt intervju snakket med barndomskjæresten, brannmannen Ben Leahy (24). Og avsløringene er mange.

- Det overrasket meg ikke i det hele tatt, da jeg hørte at Megan hadde løpt rett inn i armene på en kvinnelig stripper etter at vi gjorde det slutt. Det var typisk henne, sier han.

- Hun var vill, sexy og veldig interessert i å eksperimentere med nye ting.

Barndomskjæresten forteller om hvorfor han gjorde det slutt med sexbomben.

- I starten elsket jeg den ville siden av Megan, men etter tre år med det samme, syns jeg hun bare ble villere og mer hekta på å slå gjennom i Hollywood. Til slutt knuste det hjertet mitt, men jeg måtte la henne gå, sier han.

- Jeg klarte ikke å holde styr på henne. Og jeg visste hun var i en helt annen liga enn meg. Og for å være helt ærlig var jeg på den tiden mer interessert i fisking.
Leahy avslører mye om forholdet til Transformers-stjernen. Blant annet skal hun ha vært desperat etter å tilbringe frekke netter med han, så hun stablet kakebokser opp etter veggen under vinduet. På denne måten kunne hun klare å snike seg ut, uten at foreldrene oppdaget det.

Hun fortalte også at Ben var hennes livs kjærlighet, men var utro med en såpe-skuespiller.

Forrige uke kom detaljene om hva som skjedde med Megan etter bruddet.

- Året kjæresten min gjorde det slutt med meg, ble jeg forelsket i en jente som jobbet på Body Shop. Jeg bestemte meg for å få henne til å like meg. Det endte med et forhold med denne jenta - en stripper som het Nikita, sier Fox til GQ.

- Jeg ble forvandlet til en middelaldrende mann. Hun strippet for meg personlig, så jeg ble kjent med henne, forteller hun.

Barndomskjæresten forteller til News of the world om hvordan tiden etter bruddet var.

- Da jeg så Transformers på kino etter bruddet, satt jeg bare der og smilte til meg selv, i og med at jeg visste hva alle disse mennene tenkte om Megan. De skulle så gjerne hatt henne. Jeg hadde jo hatt henne og sett den kroppen mange ganger før.

- Og tro meg, hun er enda mer sexy på ordentlig enn hun er på lerretet.

LES OGSÅ: Forelsket i kvinnestripper

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no