- Jeg var mer eller mindre hjemløs

Da den norske artisten opplevde samlivsbrudd.

AKTUELL: Artist Ingrid Olava kan komme til å vinne opptil tre priser på lørdagens Spellemannsprisutdeling. Det er nok noe å glede seg over etter en tung høst i fjor.  Foto: Stella Pictures
AKTUELL: Artist Ingrid Olava kan komme til å vinne opptil tre priser på lørdagens Spellemannsprisutdeling. Det er nok noe å glede seg over etter en tung høst i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Musikeren og «Spellemann»-nominerte Ingrid Olava (29) har en hard høst bak seg.

I kveld kan hun komme til å vinne opptil tre priser på Spellemannsprisutdelingen, men veien dit har vært vanskelig. I fjor ble det nemlig slutt med kjæresten og utestedgründeren Runar Eggesvik.

- Jeg var mer eller mindre hjemløs i tre måneder. Litt sånn «posedame» på Grünerløkka, samtidig som jeg var på turné. I oktober kjøpte jeg min første leilighet, min havn, sier hun til VG Helg.

Men selv med ny leilighet og et nytt år manglet Olava ny giv. Hun trodde det bare var å løfte hodet og stå på videre med låtskrivingen, men det var vanskeligere enn som så.

- Jeg var så sliten at jeg nesten sov sammenhengende i to uker. Sånn 16-17 timer hver dag. Det var tydelig at jeg var sliten i hjertet mitt, psyken min og kroppen, innrømmer hun.

Etter hvert klarte den sympatiske artisten å komme til hektene igjen, og i dag har hun brukt de vonde erfaringene på en konstruktiv måte. Ifølge henne selv er det utrolig deilig å kunne gjøre «all den faenskapen» til fine sanger.

Ingrid Olava er Spellemann-nominert med andrealbumet «The Guset», som kom ut i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kunne vært grønnsak  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer