- Jeg var med å skyte Tupac

Musikk-nettside fikk den overraskende tilståelsen på e-post fra Dexter Isaac. Skal ha vært med å skyte Tupac for 14.000 kroner.

GÅTEN LØST?: En fange ved navn Dexter Isaac hevder nå at han var med på å skyte rapperen Tupac Shakur i 1994. Foto: Stella Pictures
GÅTEN LØST?: En fange ved navn Dexter Isaac hevder nå at han var med på å skyte rapperen Tupac Shakur i 1994. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Et skytedrama mot Tupac Shakur i 1994 og drapet på ham to år senere rystet en hel musikk-verden og den uløste mordgåten har gitt grobunn for en rekke konspirasjonsteorier.

Nå kan imidlertid mysteriet være delvis løst, etter at en fange ved navn Dexter Isaac hevder å ha vært en av flere som stod bak skytingen i 1994.

På det som ville vært Tupacs 40-års dag, sendte Isaac - som soner en livsvarig dom i amerikansk fengsel for blant annet mord, ran og svindel - en tilståelse pr. e-post til nettsiden AllHipHop.com.

- Jeg var med å skyte Tupac. Jeg ber hans familie om unnskyldning. Jeg vil tilstå for å gi mødrene ( til Tupac og rapper Notorious B.I.G, som ble myrdet i 1997, red.anm) en avslutning på dette,  skriver Isaac i e-posten, ifølge E! Online.

Isaac hevder han fikk 14 000 kroner av en kriminell kjent som Jimmy «The Henchman» Rose for å være med på å skyte Tupac i 1994

Fangen hevder han vet hva som skjedde med Tupacs savnede smykker, og at han selv fortsatt skal ha et gullkjede som ble tatt fra rapperen etter skudd-dramaet.

Les hele tilståelsen her!

Siden saken nå er foreldet, og Isaac allerede soner en livstidsdom, er det ifølge E! Online tvilsomt om han vil få noen ytterligere straff i kjølvannet av innrømmelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Planla å drepe sangsstjernen