- Jeg var lubben som barn

Hollywood-stjernen har det mange beskriver som «drømmekroppen», men det har ikke alltid vært slik.

SEOGHØR.NO: Jessica Alba (34) har vært mange gutters drømmedame i en årrekke, og har flere ganger toppet lister som en av verdens vakreste kvinner.

I filmer som «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue» har hun også vist frem sin veldreide kropp.

Nå fronter den flotte skuespilleren forsiden av helse- og fitnessmagasinet Self og avslører at hun ikke alltid har vært i like god form. Som barn var hun nemlig litt overvektig og slet med astma.

- Jeg var på et svømmelag, og jeg var lubben, treig og alltid sist. Minst to runder bak de andre. Jeg gråt og fikk ikke puste, forteller hun til bladet, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

BIKINIKROPP: Alba ble mer førnøyd med kroppen sin etter at hun fødte begge døtrene. Her på stranda i Mexico i fjor sommer. Foto: Stella Pictures
BIKINIKROPP: Alba ble mer førnøyd med kroppen sin etter at hun fødte begge døtrene. Her på stranda i Mexico i fjor sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men til tross for å være et svakt ledd klarte Alba å komme seg gjennom det hele med viljestyrke, og drahjelp fra foreldrene.

- Mamma og pappa sa til meg: «Du må fullføre det du har begynt på». De fikk meg alltid til å ta meg selv sammen slik at jeg gjennomførte. Det er smertefullt å oppleve slike ting, men jeg setter pris på den tøffe kjærligheten deres, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h).
FØR OG NÅ: I 2005 viste Jessica Alba sine flotte former i både «Fantastic Four», «Sin City» og «Into the Blue». Men det var først etter at hun ble tobarnsmor i 2011, at hun ble virkleig komfortabel med kroppen sin. I fjor var hun aktuell i «Sin City: A Dame to Kill for» (ytterst t.h). Vis mer

Alba, som giftet seg med Cash Warren i mai 2008, fikk datteren Honor (7) kort tid etter bryllupet. Tre år senere kom Haven (3) til verden.

Nylig avslørte skuespilleren at hun ikke ble fornøyd med sin egen kropp før etter at hun hadde født begge barna.

- Jeg var ikke virkelig selvsikker med hensyn til kroppen min før jeg fikk døtrene mine. Jeg følte meg mer vel i egen kropp etter at de ble født, sa hun blant annet til Shape magazine.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN KOMMER FØRST: Jessica Alba elsker å tilbringe tid med sin skjønne familie, ektemannen Cash og døtrene Honor og Haven.
FAMILIEN KOMMER FØRST: Jessica Alba elsker å tilbringe tid med sin skjønne familie, ektemannen Cash og døtrene Honor og Haven. Vis mer

Til tross for det enorme kroppspresset i Hollywood har Alba et avslappet forhold til trening og kosthold.

- Å være på tredemøllen er ikke morsomt lenger. Jeg vil våkne opp og tilbringe tid med barna, og om kvelden vil jeg heller svare på e-post, snakke med venninner på telefonen, se på dårlig TV eller drikke vin, uttalte hun i mai.

We got it in this AM @derekblasberg is a beast! 2 days in a row workout buddy#nyfw

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Likevel prøver tobarnsmoren å få inn en treningstime her og der, og da deler hun gjerne et bilde fra økten med fansen sin på Instagram.

 

LES OGSÅ: - Vi har beskyttet barna mot Hollywood-galskapen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.