Jan Thomas og Harlem Alexander:

- Jeg var livredd

Kjendisparet ble rammet av en intens frykt.

BEKYMRET: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander fryktet det verste. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BEKYMRET: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander fryktet det verste. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisstylist Jan Thomas (56) og kjæresten Harlem Alexander (36) blir av mange beskrevet som joviale, smørblide og vennlige. De er rause med hverandre, men også med sine nærmeste venner.

De har alltid et smil om munnen - og en varm tilstedeværelse hvor enn de befinner seg. Begge har holdt humøret oppe i den travle høsten de har lagt bak seg, men nå forteller de derimot om frykten som plutselig rammet dem på hjemmebane.

Vi tok en prat med «Jakten på kjærligheten»-bonde Thomas Steen og programleder Jan Thomas. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør. Vis mer

Ble alvorlig syk

Parets kjæledegge, hunden Tyr, ble plutselig alvorlig syk.

For Jan Thomas og Harlem blir den pelskledde bestevennen beskrevet som et familiemedlem, og det var derfor stor oppstandelse da det viste seg at han ikke var like leken som det han pleier å være.

«Lille 'nutta' våres. Ble en litt hektisk morgen i dag på oss. I full fart kjørte vi til dyresykehuset fordi Tyr ikke var helt som han pleier. Tyr var varm, forvirret og heseblesende da vi våknet. Legen har tatt flere blodprøver, røntgen og andre tester», skriver Harlem i en bildekarusell av den lille hjerteknuseren på Instagram.

Videre legger han til at Tyr heldigvis var frisk som en fisk, men påpeker at det var en fryktelig ekkel situasjon å stå i, spesielt med noen de er så glad i:

«Enda vanskeligere er det når han ikke kan si tydelig hva som er galt. Nå er alle mann i huset glade for at lillegutt er frisk og hjemme igjen».

FAMILIE PÅ TRE: Jan Thomas og Harlem sammen med Tyr. Foto: Espen Solli
FAMILIE PÅ TRE: Jan Thomas og Harlem sammen med Tyr. Foto: Espen Solli Vis mer

Også på Tyrs egne Instagram-konto kommer det en liten oppdatering om helsetilstanden. Der kommer det frem at den lille sjarmøren har vært på en liten legevisitt, men at alt står bra til nå:

«Nå har jeg det bare fint, litt slapp og trøtt, men pappa Jan skal passe på meg i dag❤️ Ha en god helg». heter det blant annet i innlegget.

- Var livredd

Til Se og Hør kan Jan Thomas fortelle at han fryktet det verste da det lille nurket ikke var sitt vante jeg.

- Jeg var livredd! Vi skjønte ikke hva som var galt. Vi kastet oss rundt, og kjørte til veterinæren med hjertet i halsen hele veien. Vi er uendelig glade for at det ikke var noe alvorlig, forteller den folkekjære programlederen til Se og Hør.

Nå skal dagene med den lille nytes - og forhåpentligvis slipper kjendisparet flere skrekkopplevelser i tiden fremover.

LES OGSÅ: - En billig kopi