Unni Askeland:

- Jeg var livredd

Den profilerte kunstneren ble hentet i ambulanse etter å ha blitt påkjørt på sykkeltur.

ÅPNER OPP: Unni Askeland ble påkjørt for litt over to år siden, og er fortsatt litt hemmet etter det som skjedde. Foto: Anton Soggiu / TV 2
ÅPNER OPP: Unni Askeland ble påkjørt for litt over to år siden, og er fortsatt litt hemmet etter det som skjedde. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert

Det var våren for to år siden at kunstner Unni Askeland (61) meldte på egen Instagram at hun hadde vært utsatt for en ulykke. Askeland ble påkjørt da hun var på sykkeltur med barnebarnet på syv år.

«Ambulanse og politiet kom fort og jeg ble tatt vel hånd om», skrev hun den gang, før hun la til at dagen kunne snudd i rekordfart.

«Jeg er så glad for at alt går fint», fortsatte hun, og takket hjelpemannskapet.

- Risikerte yrket mitt

Unni Askeland er blant kjendisene som for få uker siden entret Li gård på Tangen i Stange kommune for å delta i «Farmen kjendis», som kommer på skjermen først til vinteren.

Se og Hør var til stede på dag to av innspillingen, og der åpnet den 61 år gamle kunstneren omsider opp om den dramatiske ulykken i 2021.

- Ja, jeg ble jo påkjørt og ble litt skadet kan du si. Jeg ble truffet på siden, og risikerte å ødelegge hele yrket mitt. Men heldigvis gikk det bra, sier hun til Se og Hør.

Påkjørselen skjedde på Kløfta i Ullensaker kommune.

- Jeg sykler ganske aktivt, og var ute og syklet med barnebarnet mitt. Plutselig sa det bare: «Pang». Jeg ble hentet i ambulanse og trafikken på Kløfta ble stengt i et par timer. Jeg ble innlagt og scannet og alt det der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer