Chrissy Teigen:

- Jeg var livredd

34-åringen deler sjokkavsløring om brystoperasjonen.

SVARER PÅ SPEKULASJONENE: Kort tid etter at Chrissy Teigen og John Legend avslørte at de venter sitt tredje barn, begynte fansen å spekulere på om Teigen var gravid under brystoperasjonen sin i begynnelsen av juni. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix
SVARER PÅ SPEKULASJONENE: Kort tid etter at Chrissy Teigen og John Legend avslørte at de venter sitt tredje barn, begynte fansen å spekulere på om Teigen var gravid under brystoperasjonen sin i begynnelsen av juni. Nå svarer hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig kom gladnyheten om at den 34 år gamle modellen Chrissy Teigen og ektemannen og sangfuglen John Legend (41) venter sitt tredje barn.

Familieforøkelsen delte ekteparet i musikkvideoen for låten «Wild», hvor deres to andre barn, sønnen Miles (2) og datteren Luna (4), også er å se.

Til tross for at flere av Teigens fans er i ekstase over at hun er gravid, er det også flere som har bitt seg merke i om dette kan bety at hun var gravid da hun fikk utført en brystoperasjon i juni.

Forvirringen har medført at Teigen har sett seg nødt til å svare fansen sin. Det melder People.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

- Den var ikke negativ

I et innlegg på Twitter svarer Teigen en fan på spørsmål om hun faktisk var gravid under operasjonen, som fant sted for drøye to måneder siden.

Der kommer det frem at hun ikke hadde noen anelse om at hun ventet barn da hun opererte ut sine ti år gamle brystimplantater.

«Jeg tok en rutinemessig graviditetstest før operasjonen. Den viste negativ. Den var ikke negativ», skriver Teigen på Twitter.

Videre forteller 34-åringen at hun tok en ny graviditetstest noen uker etter operasjonen, noe hun påpeker at hun har gjort nesten hver måned i håp om at den en dag skulle være positiv.

En positiv graviditetstest er nemlig noe Teigen aldri har fått oppleve, da hun fikk sine to barn ved hjelp av IVF (in vitro fertilisering, journ.anm.) eller såkalt assistert befruktning.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Var livredd

Samme morgen som ektemannens albumslipp forklarer Teigen at hun våknet opp samtidig som Legend, som da skulle gjeste «Good Morning America», og at hun derfor benyttet anledningen til å ta sin månedlige graviditetstest.

«Jeg ble ikke skuffet. Men jeg var livredd. Var ganske sikker på at man ikke skal operere brystene sine mens man er gravid? Ganske sikker på det», fortsetter hun.

Plastisk kirurg ved Aleris, Hilde Bugge, forklarer til Se og Hør at hvis man kan så bør man unngå kirurgi når man er gravid.

- Det er litt økt risiko for både barnet og for mor. Spesielt tidlig i svangerskapet kan man risikere å abortere, få prematurbarn eller lav fødselsvekt, forteller Bugge.

- Men stor sett går det bra. Det er jo slik at man gjør akutt kirurgi hvis det for eksempel er mistanke om kreft, men man bør unngå den kirurgien man kan, legger hun til.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Måtte håpe på det beste

Da Teigen ikke hadde noen anelse om at hun ventet barn på tidspunktet operasjonen fant sted, skriver hun på Twitter at hun bare måtte håpe på at alt skulle gå bra.

«Jeg gikk livredd til hver avtale. Selv uten operasjonen trodde jeg ikke at jeg kunne bli gravid naturlig, uansett. Så oddsen føltes bare … dårlig», fortsetter hun.

Avslutningsvis mener Teigen at når man først gir opp å prøve å bli gravid så har livet en måte å overraske deg på. Hun benytter også anledningen til å takke for all støtte og kjærlighet hun har mottatt den siste tiden.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Nå er jeg bare over det

Som nevnt var det i juni at 34-åringen la seg under kniven for å fjerne brystimplantatene. Etter operasjonen delte modellen et innlegg på Instagram hvor hun meddelte at operasjonen hadde gått knirkefritt for seg.

Operasjonen kom bare kort tid etter at Teigen avslørte at hun kom til å fjerne brystimplantatene.

«Jeg postet at jeg tok en covid-test på Twitter, ettersom jeg skal opereres snart. Mange er forståelig nok nysgjerrige (og for nysgjerrige), så jeg sier det bare her: Jeg skal fjerne puppene mine, skrev hun i et innlegg på Instagram.

Teigen delt den gang et bilde i bar overkropp, men hadde sensurert bort brystvortene. Bildet var tilsynelatende fra før Teigen opererte brystene større.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

«De har vært flotte for meg i mange år, men nå er jeg bare over det. Jeg skulle gjerne klart å dra opp glidelåsen på en kjole i min størrelse og å ligge på magen komfortabelt. Ikke noen stor greie», fortsatte hun innlegget med.

LES OGSÅ: - Tenkte: «Jeg klarer ikke dette»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer