Jennifer Lawrence:

- Jeg var livredd og låste meg inne i huset mitt

Hollywood-stjernen innrømmer at hun synes det var vanskelig å takle den plutselige berømmelsen.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I dag er Jennifer Lawrence (27) en av verdens mest ettertraktede skuespillere i Hollywood.

Den talentfulle jenta ble globalt kjent etter rollen som Katniss Everdeen da den første «Hunger Games»-filmen kom ut i 2012.

Den gang var Lawrence bare 22 år gammel, og nå avslører hun at hun ble fullstendig tatt på senga av den enorme oppmerksomheten hun fikk da filmen hadde premiere.

- Den dagen «Hunger Games» kom ut var en bisarr dag for meg. Et døgn tidligere hadde jeg ikke vært berømt, så jeg stod opp og startet dagen min som jeg pleide, og dro til butikken, forteller hun til The Daily Telegraph, ifølge Contactmusic.com, og fortsetter.

- Plutselig var det 25 paparazzi-fotografer som fulgte etter meg i tillegg til tre biler. Jeg ble livredd og dro hjem og låste meg inn i huset mitt. Jeg klarte ikke å prosessere noe som helst. Så ringte det på døren og vennene mine kom med vin og vodka. Akkurat det jeg trengte. Vi så på TV og hadde en helt normal dag, så det var fint, deler hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG FORELSKET: Jennifer Lawrence og kjæresten Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Jennifer Lawrence og kjæresten Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av deres nyeste film onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

21 år eldre kjæreste

Etter å ha blitt stjerne over natten gjennom «Hunger Games», fortsatte karrieren hennes i rekordfart da hun samme år vant Oscar for «Beste kvinnelige skuespiller» i filmen «Silver Linings Playbook».

I 2013 dukket navnet hennes opp i magasinet Time sin kåring over de «100 mest innflytelsesrike menneskene i verden». Og to år på rad, i 2015 og 2016, var hun listet som verdens best betalte kvinnelige skuespiller.

Saken fortsetter nedenfor.

Siden i fjor høst har Jennifer vært kjæreste med den 21 år eldre regissøren Darren Aronofsky (48). Onsdag stilte de for første gang sammen på den røde løperen da de promoterte horrorfilmen «Mother!» - hvor Lawrence har hovedrollen og Aronofsky regi.

- Karakteren jeg spiller i «Mother!» var fullstendig utenfor komfortsonen min. Darren sa det så fint - at dette er første gang jeg har blitt satt på bakbeinet mitt. Å spille så sårbar var noe som skremte meg gjennom hele innspillingen, forteller hun til avisa, ifølge nettstedet.

Etter å ha spilt inn minst en film i året siden 2010, er 27-åringen nå klar for et avbrekk fra filmlerretet.

- Jeg skal ta meg en pause. Jeg har ingenting på kalenderen de neste to årene, avslørte hun på TV-programmet «Today» torsdag, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Jennifer Lawrence får skylden for skilsmissen