- Jeg var livredd første gangen

Tirsdag kunne Ylvis juble etter sitt største premiereshow noensinne, men Vegard Ylvisåker har ikke glemt sin debut på en stor scene.

OVERRASKET PUBLIKUM: Ylvis-brødrene og Calle Hellevang-Larsen benyttet seg av båter for å surfe over hodene til publikum. Foto: Andreas Fadum
OVERRASKET PUBLIKUM: Ylvis-brødrene og Calle Hellevang-Larsen benyttet seg av båter for å surfe over hodene til publikum. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brødrene Bård  (35) og Vegard Ylvisåker (32) smilte fra øre til øre etter at de tirsdag hadde gjennomført en ny sesongpremiere av sitt TVNorge-program «Ylvis».

Rammen rundt programmet er i år helt spesiell, siden deres tidligere TV-studio er byttet ut med Folketeateret i Oslo, som har en kapasitet på 1400 sitteplasser.

- Jeg vil absolutt anbefale noe sånt som dette hvis man liker å holde på med TV eller teater. Det var veldig bra.

- Når man er så mange kan det fort bli litt seigt, fordi 2000 mennesker ler saktere enn 200 mennesker. Men folk satt på tuppen av setene og var helt med. Det opplevdes ikke som seigt, men bare som en hel haug med mennesker, sier de til Seoghør.no.

Båtrace i salen

Også denne sesongen får Ylvis hjelp av Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold.

POPULÆRE: Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker og Calle Hellevang-Larsen ble tatt i mot med jubel under tirsdagens sesongpremiere på TVNorge-programmet «Ylvis». Foto: Andreas Fadum
POPULÆRE: Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker og Calle Hellevang-Larsen ble tatt i mot med jubel under tirsdagens sesongpremiere på TVNorge-programmet «Ylvis». Foto: Andreas Fadum Vis mer

Under premieresendingen gjentok Ylvis-brødrene og Calle blant annet sitt stutt fra TVNorges høstlansering, hvor de surfet over hodene på publikum i båter.

Brødrene hevder de ikke er nervøse før de går på scenen.

- Vi blir ikke så nervøse. Vi er jo rasjonelt bekymret for at ting skal gå litt galt, men vi er litt kjedelige sånn.

Vegard Ylvisåker sier han har vært nervøs en gang før han skulle ut på scenen. Det var i forbindelse med skolerevyen i Fana i 1996.

- Jeg var livredd da jeg stod bak der. Det var første gang jeg stod på en scene. Så åpnet teppet seg og jeg tenkte «dette er jo grisefett». Siden har jeg ikke vært nervøs.

Ble sett av 432 000

Totalt 432 000 seere fikk med seg sesongpremieren. Premieren på Kristian Valens nye program «Kanal Valen» hadde 412 000 seere.

Det er TVNorge godt fornøyd med.

– Dette er solide tall, både for I kveld med YLVIS LIVE og Kanal Valen. Det var et sterkt nyhetsdøgn i går med Northug på topp overalt. Vi går i direkte konkurranse med både nyhetene og Northug-dokumentaren på TV 2, men til tross for dette leverer vi to premierer over 400 000, sier programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk.

 

«I kveld med Ylvis LIVE» sendes hver tirsdag på TVNorge kl. 21.30.

LES OGSÅ: Ylvis tok pressen på senga

 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer