Tone Damli:

- Jeg var livredd for karrieren min

Tone Damli letter på sløret om beskjeden hun fryktet ville ødelegge hele karrieren hennes.

GRUET SEG: Det var spesielt én beskjed artist Tone Damli (33) gruet seg til å fortelle manageren sin. Foto: Heiko Junge / NTB
GRUET SEG: Det var spesielt én beskjed artist Tone Damli (33) gruet seg til å fortelle manageren sin. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I denne ukens episode av Tone Damlis (33) podkast «Råning med Tone» er David Eriksen (54), som har vært manageren hennes i en årrekke, gjest. Helt siden hun deltok i talentprogrammet «Idol» i 2005 har de to hatt et tett bånd.

Nå åpner hun seg imidlertid om at det var spesielt én beskjed hun gruet seg veldig til å fortelle Eriksen.

I podkastepisoden mimres det tilbake i tid, hvor de blant annet snakker om hvor mye de har opplevd sammen - både på godt og vondt.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

- Gruet meg fælt

Videre legger «Butterflies»-sangeren til at det aldri har vært vanskelig for henne å fortelle Eriksen om noe som helst, bortsett fra denne ene gangen.

- Jeg gruet meg så fælt, og kjenner nesten at jeg får litt puls når jeg sier det nå. Men det var da jeg var 25 år og jeg skulle fortelle deg at jeg var gravid. Jeg hadde gruet meg og «kvinnet» meg opp til å fortelle deg dette og var så utrolig redd for reaksjonen din, sier hun, og legger til:

- Jeg var ung og følte at jeg kom til å ødelegge alt, og tenkte du kanskje ville satse på noen andre istedenfor meg.

Det var flere ting Tone Damli bekymret seg over da hun fikk vite at hun var gravid, blant annet at karrieren ville falle i grus.

- Jeg var jo livredd for karrieren min, men jeg sørget for at jeg hadde noe å gjøre. Alt blir annerledes, men fortsatt ikke umulig. Jeg følte vi klarte å sjonglere det ganske bra, forteller hun.

INNRØMMER: Tone Damli innrømte at det er et psykisk press i jobben som artist. Vis mer

Eriksen legger til at han aldri tenkte det ville ødelegge karrieren hennes, men at noen planer måtte utsettes.

- Jeg ble bare overlykkelig over at du var gravid, sier han i podkasten.

Se og Hør har vært i kontakt med Tone Damlis manager David Eriksen. Han forteller at de ikke har noen ytterligere kommentar, men henviser til det som blir sagt i podkastepisoden.

Tobarnsmor

Det var i november 2013 det ble kjent at Damli var gravid for første gang med samboeren Markus Foss (38). I april året etter ble de stolte foreldre til en liten jente som fikk navnet Billie.

Våren 2018, det året Billie (7) fylte fire år, uttalte Tone følgende om datteren i et intervju med Se og Hør:

- Jeg skulle gjerne fryst den alderen hun er inne i nå. Livet med henne er så moro. Hun blir klokere og klokere for hver dag som går. Hun øver på alfabetet, har oppdaget engelsken og er beint fram nysgjerrig på det meste, fortalte Tone da, og la til:

- Hun er ei veldig varm og god jente som kan komme med setninger som: «Blir du veldig varm i hjertet, mamma, når jeg sier at jeg er glad i deg?». Fireårsalderen er fin den, altså!

Ærlig

I senere tid har familien fått enda et nytt tilskudd. I oktober i fjor kunne Tone røpe at hun hadde blitt tobarnsmor - denne gangen var det sønnen Marlon som meldte sin ankomst.

I starten av 2021 delte Tone for øvrig et ærlig Instagram-innlegg der hun ikke la skjul på at den nye tilværelsen som tobarnsmor hadde bydd på visse utfordringer.

«Jeg ble ganske sliten etter at han kom til verden i oktober. Han var en litt krevende tass i starten, og jeg tok meg nok litt vann over hodet med for høye ambisjoner både på jobb og hjemme. Typisk meg egentlig. Tenker at jeg skal få til alt, samtidig som jeg smiler fra morgen til kveld», skrev hun blant annet, og la til:

«Reality check. Forstå meg riktig - jeg er så glad og heldig som har to friske barn, en fantastisk kjæreste og verdens beste jobb (i mine øyne), men jammen kan en av og til få seg et slag i trynet».

LES OGSÅ: - Tok meg vann over hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer