- Jeg var livredd for å forsove meg

Slik kommer «God morgen Norge»-Peter seg opp om morgenen.

FASTE RUTINER: Bubresko forklarer at han har sine faste rutiner for å unngå katastrofe. Her sammen med «God morgen Norges» Reidar Buskenes. Foto: God Morgen Norge
FASTE RUTINER: Bubresko forklarer at han har sine faste rutiner for å unngå katastrofe. Her sammen med «God morgen Norges» Reidar Buskenes. Foto: God Morgen Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag ler danskene av at «God morgen Danmarks» Lisbeth Østergaard forsov seg og ikke rakk TV-sendingen (ekstern lenke, red. anm.). Her til lands har «God morgen Norge»-programleder Peter Bubresko mange ganger fryktet det samme i løpet av hans halvannet år lange karriere som morgenvert.

Men selv har imidlertid aldri kommet for sent til sending.

- Det har jeg aldri gjort, bank i bordet. Men i begynnelsen våknet jeg hvert femte minutt og var livredd for å forsove meg, forteller han til Seoghør.no.

For å unngå en pinlig situasjon har Bubresko sine faste rutiner om morgenen.

- Jeg bruker mobiltelefonen som vekkerklokke, og den er på slik at den ringer klokken 4.43, 4.44, 4.45, 4.46 og så videre. I tillegg forhåndsbestiller jeg taxi, som kommer og henter meg. Og taxisjåfører ringer alltid hvis man ikke kommer ut til riktig tid.

Programlederen er sikker på at han hadde blitt gjort narr av dersom uhellet skulle være ute.

- Om jeg hadde forsovet meg en gang, hadde det nok blitt nevnt på lufta, og jeg hadde helt sikkert fått høre det hele dagen, sier han til Seoghør.no.

«God morgen Norge» sendes mandag-fredag klokken 06.55 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Ser ikke på meg selv som et sexsymbol
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer