REDD FOR JENTER: Skuespiller Evan Rachel Wood hadde store problemer med å dra på date med jenter da hun først fant ut at hun var bifil. - Jeg syntes jenter var skumle og truende, innrømmer hun.  Foto: All Over Press
REDD FOR JENTER: Skuespiller Evan Rachel Wood hadde store problemer med å dra på date med jenter da hun først fant ut at hun var bifil. - Jeg syntes jenter var skumle og truende, innrømmer hun. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg var livredd for å date jenter

Men Evan Rachel Wood var ikke redd av moralske grunner.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Evan Rachel Wood (24), kjent som den sexy vampyrdronningen Sophie-Anne Leclerq i TV-serien «True Blood», avslørte tidligere i høst at hun er bifil.

Nå innrømmer 24-åringen, som tidligere har vært forlovet med den androgyne sjokkrockeren Marilyn Manson, at det ikke var bare enkelt å skulle leve ut legningen sin. «The Wrestler»-skuespilleren var nemlig livredd for å begynne å date andre jenter.

- Jeg var ikke redd fordi jeg mente det var galt, men fordi jeg følte meg truet av kvinner.

- Men til slutt klarte jeg å si til meg selv at «du må bare gjøre det. Det bifile er en del av deg og det vil ikke forsvinne», forteller hun til bladet Marie Claire ifølge ContactMusic.
 
Den unge skjønnheten avslører at det var fantastisk å bli kvitt frykten og begynne å møte andre jenter på romantisk vis. Men hun understreker at hun fortsatt er like interessert i menn som tidligere.

- Jeg kan ikke kalle meg enten hetero eller lesbisk, for helt ærlig har jeg blitt forelsket i både menn og kvinner. Det er bare sånn det er, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg prøvde å begå selvmord to ganger  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer