GRUET SEG: Slik ser det ut når Natalie Portman og Mila Kunis kysser hverandre i den nye filmen «Black Swan». Portman hevder hun var livredd da hun skulle til pers foran kameraene. Foto: Stella Pictures
GRUET SEG: Slik ser det ut når Natalie Portman og Mila Kunis kysser hverandre i den nye filmen «Black Swan». Portman hevder hun var livredd da hun skulle til pers foran kameraene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var livredd da jeg kysset henne

Men frykten stoppet ikke Natalie Portman fra å kline til med «70's show»-stjernen i sin nye film. Se video!

SEHER.NO: Natalie Portman har blant annet gjennom sin rolle som Padmé i de tre nyeste Star Wars-filmene blitt et av Hollywoods største navn

Men også store filmstjerner kan få skjelven foran kamera, ifølge Portman selv.

Da hun skulle kysse en kvinne foran kamera for første gang, hevder hun at hun var så nervøs at hun ikke visste hva hun skulle gjøre.

Scenen - som ble spilt inn sammen med Mila Kunis fra TV 2-serien «That 70's show» - er en del av filmen «Black Swan», hvor de to kvinnene spiller bitre rivaler i en ballett-gruppe i New York.

- Jeg var livredd da jeg kysset henne. Jeg er ikke prippen, men nakenhet på film kan være distraherende, sier Portman.

Skuespillerinnen har hittil vært forsiktig med å takke ja til roller som innebærer lettkledde scener, men sier hun ikke hadde hjerte til å takke nei til den nye filmen - som foreløpig ikke har fått noen norsk premieredato.

- Prosjektet er en stor mulighet for meg. Jeg kan ikke alltid spille hyggelige mødre. Men jeg er redd for at bilder skal bli tatt ut av sin sammenheng og havne på internett, sier hun ifølge nettstedet showbizspy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er en venn og en kollega