«Sommerkjappis»:

- Jeg var litt uheldig

Avslører sitt verste ferieminne.

SOMMERKLAR: Programleder og nyhetsanker Cathrine Fossum er mer enn klar for årets sommerferie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SOMMERKLAR: Programleder og nyhetsanker Cathrine Fossum er mer enn klar for årets sommerferie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne sommeren slår Se og Hør av en prat med flere kjente og kjære kjendiser, i den nye spalten «Sommerkjappis». De får spørsmål om alt fra sommerplaner til sine verste ferieminner.

Blant disse finner vi programleder og nyhetsanker Cathrine Fossum (45), som er mer enn klar for sommerferie, sammen med ektemannen Anders Hovdan og barna Maria (12) og Magnus (10).

- Litt uheldig

- Hva skal du i sommer, og hvorfor?

- Jeg skal feriere både i Norge og utlandet, ved sjøen og i fjellet, forteller Fossum.

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

- Jeg elsker sommerferie, så jeg har mange gode minner. Spesielt etter at vi fikk barn. Ettermiddager på stranden som glir over i kveld og solnedgang, uten store planer er en favorittaktivitet. Mitt verste ferieminne er nok da jeg falt på moped og brakk mange tenner, sier hun.

Hun utdyper:

- Det skjedde i Benidorm som 18-åring. Jeg var litt uheldig i en sving, hvor det var en varm og litt oljete asfalt. Jeg landet på tennene, og det er ikke å anbefale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer