- Jeg var litt redd

Men Gunnar Greve ble overrasket under innspillingen av TV 2-programmet "Cover Me".

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere "Idol"-dommeren Gunnar Greve Pettersen er denne høsten aktuell i TV 2-programmet "Cover Me", hvor hip-hop artister og artister som Kari Bremnes Ole Evenrud og Ketil Stokkan møtes og lager nye versjoner av hverandres mest kjente låter.

Til Seoghør.no sier Gunnar Greve at han ikke visste hva som ville bli resultatet, da han begynte på prosjektet.

- Jeg var litt redd for at vi skulle få ti eldre artister som skulle rappe seg igjennom coverlåter, men det har vi knapt nok hatt en eneste av.

- De har lyst til å lære litt mer og skjønne hva som gjemmer seg bak saggebukser og hettegensere.

På scenen under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag framførte rapperen Pål "Onkl P" Tøiens versjon av Ketil Stokkans "Evig Ung", og Gunnar Greve legger ikke skjul på at han er svært imponert over denne cover-låta.

- En ting er at man får en ny versjon av en gammel låt, men man får kanskje også et nytt forhold til en gammel låt, som man ikke hadde tidligere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Artister i kø for "Hver gang vi møtes"

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer