FORELSKET: Magnus og Emelie fant tonen under studietiden.  Foto: Tor Lindseth
FORELSKET: Magnus og Emelie fant tonen under studietiden. Foto: Tor LindsethVis mer

- Jeg var litt redd for at hun hadde glemt meg

«Anno»-Magnus var spent da han møtte popstjerne-kjæresten igjen etter at han røyk ut av NRKs realityserie.

SEOGHØR.NO: I fredagens episode av NRK-serien «Anno» var det Magnus Midtvedt (24) som tapte fekteduellen, og dermed måtte forlate reality-programmet.

- Det var veldig trist og rart. Jeg hadde vært der så lenge så det var kjedelig å måtte forlate den flotte gjengen. Samtidig fant jeg ut av hvor heldig jeg er og hvor bra jeg har det i 2015, så det var bare en vinn-vinn situasjon.

- Jeg kom uansett mye lenger enn jeg trodde, og er stolt av alt jeg har lært. Dessuten hadde jeg mye spennende å komme hjem til, sier Magnus til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

REALITY-STJERNE: Magnus er glad for at han fikk erfare livet på 1700-tallet. Her er han sammen med med-deltakerne Kjetil Nygaard (t.v.) og Claus Dalvang. Foto: NRK
REALITY-STJERNE: Magnus er glad for at han fikk erfare livet på 1700-tallet. Her er han sammen med med-deltakerne Kjetil Nygaard (t.v.) og Claus Dalvang. Foto: NRK Vis mer

Var redd for at kjæresten hadde glemt ham

Den talentfulle basketballspilleren, som spiller for Centrum Tigers i eliteserien BLNO, hadde nettopp blitt kjæreste med The Blacksheeps-gitaristen Emelie Nilsen (21) da han ble med i «Anno».

Midtvedt var dermed spent på om forholdet hadde tålt de mange ukene i isolasjon.

- Jeg visste ikke helt hvor vi sto så jeg var litt redd for at hun hadde glemt meg. Jeg hadde vært isolert så lenge på 1700-tallet, mens hun hadde levd sitt liv i 2015. Så det var veldig betryggende å få bekreftet at hun hadde savnet meg, forteller han.

ROCKESTJERNE: Emelie Nilsen og Agnete Johnsen slo igjennom med The Blacksheeps i 2008.  Foto: Se og Hør
ROCKESTJERNE: Emelie Nilsen og Agnete Johnsen slo igjennom med The Blacksheeps i 2008. Foto: Se og Hør Vis mer

 24-åringen legger ikke skjul på at han er takknemlig for oppholdet i reality-serien, der deltakerne skal leve som for 250 år siden.

- Høydepunktene og lærdommene står i kø. Men det jeg kommer til å huske aller mest er samholdet vi hadde.

- Vi var 14 forskjellige mennesker som klarte å bo og jobbe sammen. Siden vi ikke hadde mobil eller annen teknologi ble vi hverandres underholdning, og dermed ble vi kjent på en helt annen måte.

- Bare det å sitte rundt bålet og prate. Det synes jeg er noe vi alle bør bli flinkere til – å legge bort mobilen, sier Magnus til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Ble friskere av «Anno»-maten