- Jeg var litt forelsket under «Skal vi danse»

Men det er ikke alt den norske TV-kjendisen Tommy Fredvang vil avsløre.

BLE FORELSKET: - Jeg måtte holde meg på beina i de høye hælene, jeg. Men jeg kan ikke nekte for at det var der følelsene mest sannsynlig begynte å oppstå, sier Tommy Fredvang til Seher.no om forelskelsen til Rakel Kristina Aalmo. Foto: Scanpix
BLE FORELSKET: - Jeg måtte holde meg på beina i de høye hælene, jeg. Men jeg kan ikke nekte for at det var der følelsene mest sannsynlig begynte å oppstå, sier Tommy Fredvang til Seher.no om forelskelsen til Rakel Kristina Aalmo. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tommy Fredvang nederst i saken!

SEHER.NO:  Artisten Tommy Fredvang (29) sjarmerte først TV-seerne med stemmen sin da han deltok i «X Factor» i 2009. Deretter svingte han seg på parketten i det populære TV2-programmet «Skal vi danse».

Nylig kunne Se og Hør avsløre at det nok ikke bare var TV-seerne som lot seg sjarmere av 29-åringen. Tommy og hans danselærer og parkettpartner, Rakel Kristina Aalmo (22), er nemlig blitt et par.

Torsdag var Tommy blant finalistene i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der han til slutt måtte se seg slått av «Erik & Kriss»-stjernen Erik Mortvedt. Til Seher.no forteller den alltid blide musikeren at det var først etter at «Skal vi danse» var over at det for alvor oppsto følelser mellom ham og Rakel.

- Spør du meg, så spør jeg deg altså. Hun var en tur i Oslo etter «Skal vi danse», og vi hadde jo kjempegod kjemi under hele dansingen. Men etter å ha kommet litt på utsiden av den dansebobla fikk vi ro til å finne ut hva dette var. Det var der det kom. Eller så var det under rumbaen, smiler han.

- Ble du forelsket under «Skal vi danse», Tommy?

- Nei, jeg vet ikke det altså. Jeg trivdes veldig godt i selskap med Rakel, men jeg har ikke sluppet noen inn i livet mitt på fem år - og tenkte ikke slike tanker. Men jeg var nok betatt. Hun er en fantastisk jente, blid og med mye energi. Jeg stortrivdes sammen med henne.
 
- Litt forelsket da altså?

- Ja, uten at jeg visste det, så var jeg nok litt forelsket, det var jeg nok. Men så dro hun tilbake til Bergen, mens jeg var her i Oslo. Vi hadde litt kontakt, og så kom hun hit... Men nå skal jeg ikke avsløre alt. Noen hemmeligheter må man ha, sier den tidligere «X Factor»-finalisten hemmelighetsfullt.

Fredvang avviser derimot at det zkjedde noe mellom de to mens «Skal vi danse» pågikk.

- Nei, det skjedde ikke noe akkurat da. Jeg måtte holde meg på beina i de høye hælene, jeg. Men jeg kan ikke nekte for at det var der følelsene mest sannsynlig begynte å oppstå, erkjenner Tommy Fredvang til seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble kjæreste med dansepartneren   

Se video med Tommy Fredvang her:[obj:media:9705]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer