Vixen:

- Jeg var litt dum

Letter på sløret om hendelse fra barndommen.

PÅ INFLUENSERFEST: Leah Isadora Behn er blant influenserne som har tatt turen til Pakkhuset i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ INFLUENSERFEST: Leah Isadora Behn er blant influenserne som har tatt turen til Pakkhuset i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PAKKHUSET / OSLO (Se og Hør): Torsdag var det duket for sommerfest, da Vixen inviterte til både rød løper og god stemning på Pakkhuset i Oslo.

Dit hadde flere av landets - tilsynelatende festklare - influensere og kjendiser tatt turen, deriblant Emilie Voe Nereng (26), Iselin Guttormsen (35) og Sigrid Bonde Tusvik (42).

Stengte ned lekeland

Også Leah Isadora Behn (17) tok turen til Pakkhuset. Hun kunne fortelle at hun gledet seg stort til kvelden.

- Det går veldig bra med meg. Jeg er klar for kvelden, lo hun.

- Du har jo blitt stor på TikTok, hvordan synes du det er?

- Det går jo veldig bra. Det er koselig, og det er jo det jeg liker å gjøre.

I en TikTok-video denne uken delte Leah Isadora ærlig om flere hendelser i oppveksten, deriblant om da hun som barn skulle skli på et lekeland. Hendelsen resulterte i at lekelandet stengte ned sklia.

- Det var bare i førsteklasse så var jeg litt dum og skulle skli ned trappene på en sklie. Da brakk jeg armen. Jeg vet egentlig ikke om det var det som gjorde at de stengte den, men... smiler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer