- Jeg var litt "chubby"

Petter Stordalen forteller om barndommen i Porsgrunn.

ENGASJERT: Petter Stordalen er en populær foredragsholder. Her holder han tale for sine ansatte i Choice-kjeden. Foto: Stella Pictures
ENGASJERT: Petter Stordalen er en populær foredragsholder. Her holder han tale for sine ansatte i Choice-kjeden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ble kalt "Pæra"...

- Jeg har en hodeskalleform som ender i en spiss på toppen, og som blir veldig forsterket ved å klippe kort ved ørene. I tillegg var jeg litt ”chubby” som de sier i USA, så det navnet satt klistret på meg i mange år, forteller hotellkongen Petter Stordalen (43) til magasinet Kamille.

Han forteller om da han som liten porsgrunnsgutt ble kalt ”Pæra”, som rett og slett var forkortelse for ”lille, feite Petter pære”!

Anledningen for intervjuet i Kamille er Landsforeningen for Hjerte- og lungesykes (LHL) kampanje ”Hvert skritt teller”, som han og hotellkjeden hans Choice har engasjert seg i. Målet med kampanjen er å få folk til å mosjonere mer ved å kjøpe seg en skritteller og gå 10.000 skritt hver dag.

Med hans nye prosjekt ”We Care” har han lagt opp til at både hotellgjester og ansatte skal bli bevisste på hvor viktig og bra det er å bevege seg og spise riktig.

Han forteller videre om hvordan han selv har blitt helt avhengig av trening.

- Jeg ble litt avhengig av trening og endorfiner etter at jeg startet å trene regelmessig i begynnelsen av tyveårene. Det har blitt en naturlig del av livet mitt og er en kilde til fysisk og mental energi, avslutter han.

Energi er nok noe Petter Stordalen trenger fremover. Det går nemlig rykter om at han og investoren Øystein Stray Spetalen skal kjøpe fotballklubben Liverpool ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer