- Jeg var likegyldig til om han valgte meg

«Jakten»-frieren Vivian Fiskaa ble valgt videre av TV-bonden, til tross for at hun egentlig ville trekke seg.

DRAMATISK VALG: - Jeg var ikke sikker på at jeg skulle gå videre, men jeg var likegyldig til det. Fordi jeg var usikker på om jeg ville eller ikke, sier Vivian Fiskaa (til høyre). Christine Siljedal Arnesen er ute av programmet. Foto: TV 2
DRAMATISK VALG: - Jeg var ikke sikker på at jeg skulle gå videre, men jeg var likegyldig til det. Fordi jeg var usikker på om jeg ville eller ikke, sier Vivian Fiskaa (til høyre). Christine Siljedal Arnesen er ute av programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ble det klart at Bente Fremos frier Robert Liljedahl valgte å trekke seg. Men det var ikke bare i Bente-leiren at det ble dramatisk.

Svein Bøylestads frier, Vivian Fiskaa, var nemlig meget usikker på sine følelser til TV-bonden, og var nær ved å reise hjem fra gården. Men etter at hun hadde tatt en prat med Svein, bestemte hun seg for å bli værende på gården litt til.

- Jeg var i tvil om det var noe mer enn vennskap mellom oss. Etter hvert kom vi så langt i innspillingen at det ble veldig realistisk at jeg plutselig skulle sitte igjen til sist. Jeg kjente at jeg ikke fikk sommerfugler i magen av ham, og at jeg ikke hadde tanker om noe mer enn et vennskap, sier Vivian til Seher.no.

Like etter at hun hadde hatt samtalen med TV-bonden var det klart for valg. Der ble Vivian valgt med videre - til tross for at hun brettet ut sine tanker og var helt ærlig overfor «Jakten»-bonden i forhold til hva hun følte.

- Jeg vurderte å trekke meg, ja. Det var en periode der jeg følte at jeg ikke ville mer, men jeg tok altså valget om å fortsette. Det var uansett viktig for meg at han var klar over hva jeg følte. Jeg kjente at jeg ikke var betatt, forteller «Jakten»-frieren.
 
I dagene etter valget som ble vist på TV mandag, kjente hun så godt hun kunne på følelsene.

- Jeg følte ikke at det ble så mye bedre i dagene etterpå, jeg var fortsatt ikke sikker. Svein ville ha meg der selv om han visste det, og da begynte jeg å tenke «oj, kanskje han virkelig liker meg», og da ble jeg enda mer usikker.
 
På TV-skjermen så det ut til at Fiskaa var svært nervøs under valget Svein tok. Det var ikke tilfellet.

- Jeg visste at hvis han valgte meg videre etter at vi hadde snakket sammen, da ville han virkelig ha meg der. Jeg var ikke sikker på at jeg skulle gå videre, men jeg var likegyldig til det. Fordi jeg var usikker på om jeg ville eller ikke, sier hun til Seher.no.

Christine Siljedal Arnesen var den av Sveins jenter som måtte si adjø i denne omgang, og til Seher.no legger Arnesen ikke skjul på at hun syntes det var trist.

- Det var kjedelig. Der og da ble jeg lei meg, og det ble vel felt en tåre, ja. Det er en slitsom periode man er igjennom, noe som gjør det hele enda mer følelsesladet enn det ville vært til vanlig. Etter hvert tenkte jeg litt mer på om vi passet sammen og slikt, og vi er nok ikke den rette «matchen». Men han er en flott fyr, mener Christine.

- Hva synes du om at han velger med seg en usikker Vivian på bekostning av deg?

- Det synes jeg at er helt greit, siden han følte seg sikker på at han ville ha henne der. Nå vet  ikke jeg hva de snakket om, men jeg visste at hun var usikker. Men det var jo jeg også, sier Christine Siljedal Arnesen til Seher.no.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» valgte Roar Husetuft å sende hjem Ann Kristin Bergset, mens Linda Bjørnes dumpet Geir Tore Strand. Hos Bente Fremo valgte altså Robert Liljedahl å reise hjem av egen fri vilje.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer