LETT PÅ TRÅDEN: Pink innrømmer at hun har levd et promiskuøst liv.
LETT PÅ TRÅDEN: Pink innrømmer at hun har levd et promiskuøst liv.Vis mer

- Jeg var lett på tråden

Popstjernen Pink innrømmer at hun har levd et promiskuøst liv.

SEOGHØR.NO: For halvannet år siden fikk Pink (33) og Carey Hart (37) datteren Willow. Paret viser seg ofte ute på tur med sitt lille sjarmtroll. Men popstjernen har ikke alltid levd et rolig familieliv.

I et nytt intervju med avisen The Sun innrømmer popstjernen at hun tidligere har vært lett på tråden. Sangeren forteller at hun synes det er forkastelig at kvinner får et dårlig rykte hvis de ligger rundt, mens menn blir hyllet.

- Jeg har alltid hatt et problem med det. Hvorfor er jeg en tøs og du en player? Du fikk ikke noe fra meg som jeg ikke fikk fra deg, sier Pink til avisen.

Pink, som har vært gift med Carey Hart siden 2010, forteller at hun syns det er vanskelig å holde forholdet flytende.

- Langvarige forhold er et daglig valg. Det er vanskeligere å være i et ekteskap enn det er å hoppe fra forhold til forhold.

Foreldrerollen har derimot tydeligvis gitt mersmak for paret ønsker seg mange flere barn.

- Jeg vil ha fem barn og jeg vil adoptere. Vi har tatt til oss fire hjemløse hunder og vil gjerne hjelpe noen barn også. Hvor fantastiske er ikke Brad og Angelina?

- Jeg skjønner ikke hvordan de får det til. Jeg har ett barn og er utslitt, men gjør ikke en sekstendedel av hva den kvinnen gjør. Jeg vil ikke ha 18 barn. Jeg vil ha fem. Og Carey er helt med på det, forteller Pink i et intervju med magasinet Celebs on Sunday, ifølge Contactmusic.com. 

LES OGSÅ:  Pink viste frem sin muskuløse mage