TOK TIL TÅRENE: Cathrine Tinnesand gråt foran TV-kameraene da hun tirsdag ble sendt hjem fra «Paradise Hotel». Men til Seher.no hevder hun at hun hadde bedt de andre deltagerne om å få dra hjem ved første anledning. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Cathrine Tinnesand gråt foran TV-kameraene da hun tirsdag ble sendt hjem fra «Paradise Hotel». Men til Seher.no hevder hun at hun hadde bedt de andre deltagerne om å få dra hjem ved første anledning. Foto: TV3Vis mer

- Jeg var lei hele Paradise

- Jeg var drittlei hele Paradise og ba om å bli sendt hjem.

SEHER.NO: Cathrine Tinnesand (24) tok til tårene da hennes «Paradise Hotel»-partner Emil Løvstad tirsdag sendte henne hjem til fordel for Maria Isabel Fernandez i TV3s populære realityserie.

Men til Seher.no hevder Cathrine at exiten slett ikke var så uventet, som den virket på TV.

24-åringen var nemlig så frustrert over sitt opphold på skandalehotellet, at hun flere ganger hadde vært innom tanken på å pakke koffertene.

- Jeg var drittlei hele Paradise, og hadde sagt til de andre deltakerne at jeg gjerne ville dra hjem, hvis det ble anledning til det. Jeg vurderte å dra på egenhånd under festen kvelden før, men regnet med at det ville skje noe snart uansett, sier hun.

Tinnesand synes det var spesielt frustrerende at hun til tider følte at hun ikke hadde noe til felles med de andre deltakerne.

- Jeg ble lei av at det ikke var noen andre som hadde mye annet å snakke om enn fyll og sex. Selv om man har sett fjorårets sesong på TV, er det umulig å vite hvordan greia er før man sitter der selv. Jeg hadde aldri klart å være der helt til finalen, sier hun til Seher.no.

- Hadde gjort det samme mot Emil
At det var hennes egen partner som sendte henne ut, er Cathrine imidlertid ikke skuffet over.

- Jeg skjønner Emil godt, jeg hadde gjort akkurat det samme selv hvis jeg hadde vært ham. Vi hadde liten kontakt og snakket nesten ikke sammen siden vi ble partnere.

- Han virket usjarmerende og skitten på meg, og det inntrykket har vel bare holdt seg, sier hun om partneren som i tirsdagens episode hadde sex med sin nye romkamerat.

Cathrine - som nå er tilbake i jobben som hestekiropraktor - angrer imidlertid ikke på at hun sa ja til å bli med i «Paradise Hotel»

- Jeg hadde nok dratt igjen, men ville ikke være noe annet enn meg selv, for å komme videre. Jeg vet ikke om det hadde gått bedre om jeg hadde startet med en annen romkamerat. Kanskje med Daniel Hamnes eller en av de som kommer inn senere, men det er umulig å si, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Folk stønner i telefonen min