- Jeg var lei av Ravi

Men nå gjør den populære artisten comeback.

VAR LEI AV RAVI: Ravi forteller at han var, og egentlig alltid har vært lei av figuren Ravi. Foto: Stella Pictures
VAR LEI AV RAVI: Ravi forteller at han var, og egentlig alltid har vært lei av figuren Ravi. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å ha lagt artistkarrieren på is i 2007, har Ivar Christian «Ravi» Johansen (36) nå funnet musikkgløden tilbake.

Men 36-åringen avslører at han var lei av figuren Ravi.

- Ja. Det har jeg vel egentlig alltid vært, haha. Men altså, oppmerksomhet rundt deg selv er både skikkelig deilig og skikkelig jævlig samtidig, sier han til VG.


Ravis første singel på flere år har tittelen «Akurat hær, akurat nå». Han hadde mulighet til å gi ut plate før han tok en pause i musikk-karrieren, men er glad han valgte å ikke gjøre det.

- Jeg kunne ikke tenke meg noe tristere enn å gi ut en plate jeg ikke hadde lyst til å lage. Lage musikk bare for å få penger inn på konto. Jeg er glad jeg ikke gjorde det.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ingen kjærester i sikte

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer