ÅPEN: Artist Rein Alexander sier til Her og Nå at han var sliten og deppa da han traff Siw, men etter kort tid så kjente han at dette var kvinnen han ville dele livet sitt med. Foto: TV3
ÅPEN: Artist Rein Alexander sier til Her og Nå at han var sliten og deppa da han traff Siw, men etter kort tid så kjente han at dette var kvinnen han ville dele livet sitt med. Foto: TV3Vis mer

- Jeg var langt nede

Rein Alexander takker forloveden for at han fikk livsgnisten tilbake.

SEOGHØR.NO: Sangeren Rein Alexander (41) har i disse dager holdt koken som artist i 10 år. Han imponerte alle i fjorårets «Stjernekamp» på NRK, og i sommer skal han gifte seg med sin kjære Siw Hege Arntsen (31).

Til Her og Nå forteller han at han var langt nede da han traff sin kommende kone.

- Da hun fant meg, var jeg sliten og deppa. Og jeg tvilte på min egen karriere. Jeg hadde en billett til Øst-Timor i lomma. Jeg ønsket å komme meg vekk, og ville bruke tiden til å hjelpe folk som virkelig trengte det.

- Men kort tid etter at vi møttes, ble det tent en gnist i meg, og jeg tenkte dette er riktig. Flybilletten ble aldri brukt, sier han til bladet.

Datoen for parets bryllup er 8. juni, og Rein forteller han gleder seg vilt. Siden mannen med den store stemmen traff Siw Hege, har han også begynt et sunnere liv.

- Da jeg ble sammen med Siw, var også veien kort til å begynne å leve et sunt liv. Jeg har kastet meg på sunnhetsbølgen. Klart jeg må holde meg i form. Både for kjæresten min, og de kommende barna, sier han til bladet.

LES OGSÅ:
Nå er hun klar til å date igjen