- Jeg var langt nede etter de første TV-opptakene

Den norske artisten ble deppa og lei seg i sin nye TV 2-jobb.

<strong>TØFF HVERDAG:</strong> - Jeg ser mye tykkere ut enn jeg føler meg. Jeg er også mye tynnere i håret enn det jeg tror jeg er, sier Bjørn Eidsvåg om det å se seg selv på TV - som programleder. Foto: TV 2
TØFF HVERDAG: - Jeg ser mye tykkere ut enn jeg føler meg. Jeg er også mye tynnere i håret enn det jeg tror jeg er, sier Bjørn Eidsvåg om det å se seg selv på TV - som programleder. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag debuterer Bjørn Eidsvåg (57) som programleder for TV 2s store sommersatsning, «En vakker dag». Men den nye TV-hverdagen var ikke slik 57-åringen hadde trodd den skulle bli.
 
- Det slo meg her forleden at det er litt rart at jeg ville ha mitt eget talkshow, for jeg liker ikke å se meg selv på TV. Jeg ser mye tykkere ut enn jeg føler meg. Jeg er også mye tynnere i håret enn det jeg tror jeg er. Jeg har slike forfengelighetsting som slår meg når jeg ser meg selv, forteller han til VG.
 
Det er Fredrik Skavlans produksjonsselskap Monkberry som står bak «En vakker dag». Ideen fikk Eidsvåg selv, og da artisten tok kontakt med «Skavlan»-sjef Leif Åge Reme, kunne han plutselig glede seg til å bli programleder.

Deretter ble åtte programmer spilt inn over tre uker på Lier. Men den nye hverdagen var altså tøffere å takle enn Eidsvåg trodde - selv om han tok seg tid til å delta i Fredrik Skavlans programlederskole før han startet.

- Det har vært veldig nyttig og lærerikt, men det ble også mye å huske på, alt fra kroppsspråk til hvordan stille spørsmål. Jeg var ganske langt nede etter de første opptakene og veldig usikker på om det noen gang kom til å fungere. Men da jeg overfor Fredrik ga uttrykk for hvor lei meg jeg var, var det bare oppmuntring og trøst å få, sier han til avisen.

Bjørn Eidsvåg har i hvert program besøk av tre gjester. Først ut er Maria Mena, Adil Kahn og psykolog Sissel Gran.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot Bjørn Eidsvåg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer