Zoë Kravitz:

- Jeg var kun ute etter sex

Men allerede etter første møte følte skuespilleren en spesiell tiltrekning til Klaus Glusman.

LYKKELIGE: Skuespillerparet Zoë Kravitz og Klaus Glusman har vært sammen siden 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Skuespillerparet Zoë Kravitz og Klaus Glusman har vært sammen siden 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Big Little Lies»-stjernen Zoë Kravitz (30) er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. I fjor høst overrasket den talentfulle skuespilleren alle da hun avslørte at hun og kjæresten Karl Glusman (31) hadde forlovet seg i hemmelighet åtte måneder tidligere.

- Jeg er forlovet. Jeg har ikke fortalt det til noen ennå. Jeg mener, jeg har ikke fortalt det til verden ennå. Jeg ønsket å holde det privat, fortalte hun til Rolling Stones den gangen.

Sist måned skal paret også ha giftet seg i skjul, og i løpet av denne måneden skal de holde en tradisjonell bryllupsseremoni i Frankrike, røpet en kilde til Us Weekly i mai.

Selv om Kravitz liker å holde kortene tett til brystet når det gjelder personlige ting, letter hun nå likevel på sløret om hvordan første møte med Glusman var.

Saken fortsetter nedenfor.

Duoen traff hverandre for første gang via en felles kamerat på en bar i 2016, og kort tid etterpå begynte de å date.

- Jeg elsker at vi ikke møtte hverandre gjennom en app eller på et filmsett. En kompis av meg visste at jeg ønsket å møte noen, men ikke fordi jeg ville ha et forhold. Jeg var egentlig kun ute etter sex for å være helt ærlig, og så introduserte han meg for Karl, forteller hun åpenhjertig til Vogue, ifølge E! News.

Videre innrømmer Zoë Kravitz, som er datter av rockestjernen Lenny Kravitz (55) og skuespiller Lisa Bonet (51), at hun følte en umiddelbar tiltrekning til Glusman da de møttes. Hun trodde derimot ikke at han var interessert i henne.

- Jeg følte noe med en gang, men så snudde han seg bort og begynte å snakke med en blondine som stod ved siden av ham. Da tenkte jeg bare: «Vent litt, hva skjer nå?», minnes hun, og legger til:

- Senere fortalte han meg at han bare hadde vært nervøs.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

missing you.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

- Perfekt gjennomført

Da Glusman fridde i februar 2018 hadde de to vært kjærester i rundt halvannet år. Karl, som også er skuespiller, hadde opprinnelig planlagt å fri i Paris, men ombestemte seg på grunn av deres hektiske timeplaner og gikk i stedet ned på kne hjemme i stua.

- Jeg hadde på meg joggebukser, og jeg tror jeg var litt full. Jeg kunne kjenne hvor fort hjertet hans slo, og spurte: «Baby, er du ok?» Jeg var faktisk bekymret for ham, fortalte Kravitz i intervjuet med Rolling Stone i fjor høst.

31-åringen hadde tent stearinlys og satt på musikk av Nina Simone. Deretter ga han ga Kravitz en liten klem før han fridde med drømmeringen hennes.

- Det var perfekt gjennomført. Og jeg er så glad for at det ikke ble denne forseggjorte planen i Paris. Heller hjemme i treningsklær.

Til Vogue sier Kravitz at hun ønsker å utvide familien, men at det «ikke kommer til å skje i nærmeste fremtid».

Saken fortsetter nedenfor.

Siden 2017 har Hollywood-stjernen, som tidligere har vært koblet til Drake (32), vært aktuell i TV-serien «Big Little Lies». Her spiller hun blant annet mot Nicole Kidman (52) som tidligere har avslørt at hun og Kravitz deler et hemmelig bånd.

I 2001, to år etter skilsmissen fra Tom Cruise (56), innledet hun nemlig en romanse med Kravitz far, Lenny Kravitz.

Nicole og Lenny, som var kjærester i rundt et år, holdt en lav profil i media, men forholdet var seriøst og de planla også å gifte seg.

- Jeg kjente Zoë fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes. Alt er i familien. Jeg er veldig glad i Lenny; Han er en fantastisk fyr, fortalte hun til The Edit.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez: - To av ekteskapene mine teller ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer