Kim Kardashian:

- Jeg var klar for et ligg

Firebarnsmoren holder ikke tilbake når hun avslører hvordan forholdet mellom henne og Pete Davidson startet.

FORELSKET: Pete Davidson og Kim Kardashian er ikke lenger redde for å skjule sine følelser for hverandre. Her avbildet sammen under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
FORELSKET: Pete Davidson og Kim Kardashian er ikke lenger redde for å skjule sine følelser for hverandre. Her avbildet sammen under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

I februar 2021 kom nyheten om at Kim Kardashian (41) hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

I høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28). Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men har de siste månedene vist verden hvor betatte de er av hverandre.

I tillegg til å dele flere søte kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, så har de også stilt sammen på rød løper og snakket om forholdet offentlig.

Ba om telefonnummeret

Nå åpner Kim Kardashian opp ytterligere, og avslører åpenhjertig at det var hun som tok initiativ til kontakt med komikeren fordi hun ønsket å gå til sengs med ham.

Det hele startet i midten av oktober i fjor, da Kim var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med flere komikere, blant andre Pete Davidson.

- Jeg var med på SNL og da vi kysset i en scene var det bare en vibe mellom oss. Da tenkte jeg «Oj, shit. Kanskje jeg bare trenger å prøve noe annet», forteller hun i «The Kardashians», ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.