Kim Kardashian:

- Jeg var klar for et ligg

Firebarnsmoren holder ikke tilbake når hun avslører hvordan forholdet mellom henne og Pete Davidson startet.

FORELSKET: Pete Davidson og Kim Kardashian er ikke lenger redde for å skjule sine følelser for hverandre. Her avbildet sammen under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
FORELSKET: Pete Davidson og Kim Kardashian er ikke lenger redde for å skjule sine følelser for hverandre. Her avbildet sammen under Met-gallaen tidligere i år. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

I februar 2021 kom nyheten om at Kim Kardashian (41) hadde søkt om skilsmisse fra rapperen Kanye West (44). Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

I høst ble det kjent at firebarnsmoren hadde funnet lykken med den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28). Duoen prøvde lenge å holde en lav profil i pressen, men har de siste månedene vist verden hvor betatte de er av hverandre.

I tillegg til å dele flere søte kjærlighetserklæringer til hverandre i sosiale medier, så har de også stilt sammen på rød løper og snakket om forholdet offentlig.

Ba om telefonnummeret

Nå åpner Kim Kardashian opp ytterligere, og avslører åpenhjertig at det var hun som tok initiativ til kontakt med komikeren fordi hun ønsket å gå til sengs med ham.

Det hele startet i midten av oktober i fjor, da Kim var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med flere komikere, blant andre Pete Davidson.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

- Jeg var med på SNL og da vi kysset i en scene var det bare en vibe mellom oss. Da tenkte jeg «Oj, shit. Kanskje jeg bare trenger å prøve noe annet», forteller hun i «The Kardashians», ifølge People.

Deretter forklarer realitydronningen at da 28-åringen ikke dukket opp på en etterfest hun holdt, ringte hun til produsenten av «Saturday Night Life» et par dager senere for å spørre etter telefonnummeret hans.

- Jeg tekstet ham og tenkte absolutt ikke på at jeg skulle inn i et forhold med ham. Men jeg hadde hørt om denne BDE (big dick energy, red. anm.), og trengte å komme i gang... I bunn og grunn var jeg egentlig bare klar for et ligg, innrømmer hun, ifølge nettstedet.

I episoden skryter også 41-åringen uhemmet om sin nye kjæreste, og beskriver ham blant annet som «det beste mennesket jeg noensinne har truffet».

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Han har det største hjertet. Folk sier alltid til meg: «Åh, han er så morsom». Det er kanskje nummer fire på listen min over hva jeg liker med ham. Han vil alltid det beste for mennesker. Han takler alt, og han er veldig, veldig omtenksom, ydmyk og genuin. Det perfekte ordet for å beskrive Pete er genuin.

LES OGSÅ: - Det har ligget i kortene lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer