<strong>NYTT LIV:</strong> Lene Alexandra Øien stortrives i sin nye rolle som personlig trener og angrer ikke på at hun fgjernet silikoninnleggene. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
NYTT LIV: Lene Alexandra Øien stortrives i sin nye rolle som personlig trener og angrer ikke på at hun fgjernet silikoninnleggene. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

- Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg

Lene Alexandra lengter ikke tilbake til silikon-perioden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Lene Alexandra Øien (30) har gjort suksess som personlig trener etter at hun i 2008 gikk til topps i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?».

Før hun entret TV 2-parketten fjernet hun sillikoninnleggene på tilsammen 1,2 kg som først gjorde henne til en kjent kvinne, blant annet gjennom hit-låten «My Boobs Are OK».

Til Dagbladet sier Lene at hun var usikker på om hun hadde gjort rett valg i tiden etter at hun fjernet innleggene.

- Jeg fjernet jo levebrødene mine, bokstavelig talt. Men det føltes feil å leve av noe som ikke engan var ekte. Min forrige merkevar var utelukkende basert på utseende.

- Jeg fjernet en god del av meg selv, og jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg.

Etter å ha blitt hekta på trening, som hun gjerne gjør fem dager i uka, er hun imidlertid ikke lenger i tvil om at hun gjorde rett valg.

- Jeg er veldig fornøyd med min egen kropp. Jeg er mer fornøyd nå når jeg blir 30 enn da jeg var 20. Det er ikke sikkert kroppen min ser noe bedre ut, men jeg føler meg i alle fall bedre.

- Det kommer av at jeg føler meg bedre på innsiden, og en kombinasjon av at jeg trener bra og spiser bra. Jeg har en generelt sunn livsstil, da føler man seg bedre, sa Lene Alexandra i oktober til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Seher.no på treningstime med Lene Alexandra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer