- Jeg var jo bare 17 år

«Paradise»-Torbjørn glemte teksten da han var med i Idol.

SJARMERTE JENTENE: - Jeg tror alle jentene ble litt forelsket, da Torbjørn begynte å synge, sa «Paradise»-deltaker Karoline Berget etter at Tromsøværingen overrasket med en mini-konsert i Mexico. Foto: TV3
SJARMERTE JENTENE: - Jeg tror alle jentene ble litt forelsket, da Torbjørn begynte å synge, sa «Paradise»-deltaker Karoline Berget etter at Tromsøværingen overrasket med en mini-konsert i Mexico. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Flere «Paradise Hotel»-deltakere reagerte med sjokk, sinne og tårer da Torbjørn Stafford Barth (21) mandag overraskende ble sendt hjem fra TV3s realityserie.

Torbjørn ble raskt populær blant jentene, da han sang for dem i konkurransen om å bli kåret til «Mr Paradise» - som han vant.

Men det verken TV-seerne eller de andre deltakerne visste, var at Mexico-konserten ikke var Tromsøværingens sangdebut på TV.

I 2006 var han nemlig med i TV 2s sangkonkurranse «Idol», hvor han kun var en runde fra å komme til de TV-sendte semifinalene.

- Jeg husker jeg sang foran blant annet Tone-Lise Skagefoss og Tor Milde uten problemer i Trondheim, og jublet da jeg gikk videre til auditionrunden i Sandvika.
 
- Men da jeg kom dit, slo nervene til og jeg glemte blant annet teksten til sangen «I don't wanna miss a thing». Herregud, jeg var jo bare 17 år, ler han til Seher.no.

Torbjørn hevder han ble behandlet pent av dommerne, som ga ham beskjed om å jobbe mer med sangstemmen sin. Han syntes det var mye mer nervepirrende å skulle synge for de andre «Paradise»-deltakerne.

- Jeg føler jeg ikke fikk vist talentet mitt, det var jo en spesiell setting. Men de likte den tydeligvis, siden de kåret meg til «Mr Paradise», sier han til Seher.no.

Etter «Idol» trappet Torbjørn ned på musikken, for å satse som fotballspiller på laget Tromsdalen, som blant annet førte til at han debuterte mot Bodø/Glimt som 18-åring.

Men sammen med reality-kollegene Victoria Norrman, Helfner Augusto og Carl Petter Eliassen jobber han nå med en ny poplåt kalt «Paradise». Og Torbjørn legger ikke skjul på at han også bruker sangstemmen for å sjarmere det motsatte kjønn.

- He he, det kan hende det kommer noen strofer. Favoritten er «Let's Get It On» av Marvin Gaye, sier han og ler til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: - Kysset Victoria i skjul