- Jeg var ingen engel da jeg var gift

Christina Aguilera om hvorfor ekteskapet til Jordan Bratman tok slutt.

KONFLIKTFYLT: - Det kom til et punkt hvor vårt liv hjemme minnet meg om min egen barndom. Jeg ville ikke at min sønn skulle vokse opp i et hjem fylt av konflikter, sier Christina Aguilera. Foto: All Over Press
KONFLIKTFYLT: - Det kom til et punkt hvor vårt liv hjemme minnet meg om min egen barndom. Jeg ville ikke at min sønn skulle vokse opp i et hjem fylt av konflikter, sier Christina Aguilera. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Christina Aguilera (30) avslører i et nytt intervju med W magazine at hverken hun eller eksmannen Jordan Bratman var noen «engler» i ekteskap – og at begge bidro til å ødelegge forholdet.

- Vi hadde begge perioder der vi ikke var noen engler. Det kom til et punkt hvor vårt liv hjemme minnet meg om min egen barndom. Jeg ville ikke at min sønn skulle vokse opp i et hjem fylt av konflikter. Jeg visste det ville bli en negativ reaksjon i pressen på min skilsmisse, men jeg lever ikke livet basert på hva noen kan komme til å si. Det går imot alt jeg synger om på plate. Jeg må være meg selv, sier Aguilera.

Aguilera og Bratman gikk ifra hverandre i oktober i fjor og i april i år var skilsmissen godkjent. Sammen har de tre år gamle Max.

Christinas egen barndom var preget av en voldelig far, Fausto, som gikk løs på moren Shelly.

- Jeg følte meg fanget av min barndom. Og usikker. Fæle ting skjedde i mitt hjem, det var vold, sier Aguilera. 

Christina Aguilera er nå sammen med Matt Rutler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke rør mammaen min