Isabel Raad best betalt

- Jeg var ikke verdt pengene

Influenseren røper flere detaljer fra realitydeltakelsen.

TRAKK SEG: Isabel Raad endte opp med å trekke seg fra konkurransen da hun var med i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Haakon Lundkvist
TRAKK SEG: Isabel Raad endte opp med å trekke seg fra konkurransen da hun var med i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: Haakon Lundkvist Vis mer
Publisert

For tre år siden dukket influenser Isabel Raad (29) opp i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», sammen med blant andre Iselin Guttormsen (37), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (37) og Henrik Elvestad (50).

Det ble derimot en kort ekspedisjon for Raads del, som endte med å trekke seg allerede før første utslagskamp.

Siden den gang har ikke influenseren verken delt eller snakket så mye om egen deltakelse. Men når en følger på Snapchat spør om hun ikke kan fortelle litt om opplevelsen, er hun ikke vond å be.

Flere kjente fjes har for alvor gjort Snapchat til en viktig plattform å vise seg fram på den siste tiden. Det har også blitt en solid inntektskilde for Isabel Raad, som for første gang avslører for sine følgere nøyaktig hvor mye hun tjener daglig. Vis mer

- Jeg hatet livet mitt hvert jævla sekund. Jeg sa bare ja på grunn av summen jeg fikk. Jeg er den best betalte av norske kjendiser på «71 grader nord», og jeg var veldig stolt over det, forteller Raad til kamera.

Hun legger derimot til at hun ikke vet om noen etter henne har fått bedre betalt enn henne, men at hun i hvert fall var best betalt frem til da.

DELTAKERNE: Vår Staude, Steffen Iversen, Iselin Guttormsen, Henrik Elvestad, Per Heimly, Victor Sotberg, Isabel Raad, Fay Wildhagen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Adrian Sellevoll. Foto: Haakon Lundkvist
DELTAKERNE: Vår Staude, Steffen Iversen, Iselin Guttormsen, Henrik Elvestad, Per Heimly, Victor Sotberg, Isabel Raad, Fay Wildhagen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Adrian Sellevoll. Foto: Haakon Lundkvist Vis mer

- De hadde prøvd å få meg med i noen sesonger, og hver gang var jeg sånn «fuck no». Jeg ville ikke høre, dreit i hva de kunne tilby. Men så var det en periode jeg kjedet meg, og da ringte de igjen og så sa jeg «ok, jeg skal ha så mye», og så sa jeg summen, for at det skulle være aktuelt. Jeg trodde at de bare skulle le av meg, fordi det var jo hinsides mye.

29-åringen forteller videre at hun krevde å være den første som skulle ryke ut, men at hun fremdeles skulle få betalt hele summen. Overraskelsen var stor da produksjonen, ifølge Raad, godtok kravene hennes. Dermed måtte hun nesten bare takke ja.

- Men jeg angret så fort jeg satte meg på bussen da vi kjørte bortover. (...) Jeg var jævlig å ha med å gjøre, så jeg var ikke verdt pengene i det hele tatt.

DRAMA: Martine Sjøhaug er igjen å se på «Paradise Hotel». Sist gang vant hun, sammen med partner og kjæreste Pierre Louis. Men det var noe helt annet som fikk all oppmerksomhet; trekantdramaet mellom Martine, Pierre og Isabel Raad. Nå forklarer hun hva som skjedde. Reporter: Thea Hope. Video: Liv Malin Skodje/ Rød Løper Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt for «71 grader nord», Marianne Aambø, og framlagt Raads påstander. Aambø ønsker derimot ikke å gå innpå avtalene som gjøres med hver av deltakerne.

- Avtalene vi har med de enkelte deltakerne og akkurat hva disse avtalene går ut på, er ikke noe vi deler med andre enn dem det angår.

LES OGSÅ: Om bruddet: - Beintøft