- Jeg var ikke utenfor husdøren på åtte måneder

Anbjørg Sætre Håtun fikk livet snudd på hodet da sykdommen rammet.

BLE ISOLERT:  - Den lengste perioden - i åtte måneder - var jeg ikke utenfor husdøren. Ikke i en butikk, ikke på noe sosialt. Jeg var bare inn og ut av drosjen iblant, på vei til sykehuset, sier Anbjørg Sætre Håtun om sin tre år lange kamp mot br Foto: TV3
BLE ISOLERT: - Den lengste perioden - i åtte måneder - var jeg ikke utenfor husdøren. Ikke i en butikk, ikke på noe sosialt. Jeg var bare inn og ut av drosjen iblant, på vei til sykehuset, sier Anbjørg Sætre Håtun om sin tre år lange kamp mot br Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Programleder Anbjørg Sætre Håtun er for tiden aktuell med serien «Det blir bedre» på TV3, hvor kjendiser forteller om utfordringer de har hatt på hjemmebane, som sorg eller sykdom.

Sætre Håtun vet selv godt hvordan det er å få livet snudd på hodet, etter at hun i 2003 opplevde å bli rammet av brystkreft.

38-åringen var syk i over tre år, før hun ble gradvis bedre.

Til Her og Nå sier Sætre Håtun at det var opplevelsen av å bli isolert fra sitt sosiale liv, som var det verste med å bli syk. I en periode beveget hun seg ikke ut av hjemmet på åtte måneder!

- Den lengste perioden - i åtte måneder - var jeg ikke utenfor husdøren. Ikke i en butikk, ikke på noe sosialt. Jeg var bare inn og ut av drosjen iblant, på vei til sykehuset. I dag virker det nesten uvirkelig at jeg var så syk.

Hun takker støtten fra sine venner og ektemannen Jon Andreas Håtun - også kjent under kunstnernavnet Jono El Grande - for at hun kom seg igjennom sykdommen på den måten hun gjorde.

- Jon og jeg elsker inspirerende og entusiastiske mennesker, vi er livsnytere som prøver å gjøre det beste ut av hver dag. Da jeg var syk, lo jeg hver dag sammen med ham.  Vi skapte et fint lite univers i huset vårt, selv om jeg hadde fått livet snudd på hodet, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble gift på 40-års dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer