- Jeg var ikke utbrent - jeg gikk på en fysisk og psykisk smell

Rein Alexander måtte oppsøke psykolog etter at han trakk seg fra «Skal vi danse».

SVINGTE SEG: Rein Alexander og proffdanser Marianne Sandaker på parketten under «Skal vi danse» tidligere i høst. Han valgte å trekke seg, etter å ha steppet inn for fotballtrener Tom Nordlie.  Foto: Stella pictures
SVINGTE SEG: Rein Alexander og proffdanser Marianne Sandaker på parketten under «Skal vi danse» tidligere i høst. Han valgte å trekke seg, etter å ha steppet inn for fotballtrener Tom Nordlie. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst kom sjokkbeskjeden om at tenoren Rein Alexander (41), som steppet inn for fotballtrener Tom Nordlie (51), hadde valgt å trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av utbrenthet.

Men til VG forteller 41-åringen at sannheten er en helt annen.

- Jeg var ikke utbrent - jeg gikk på en fysisk og psykisk smell. (...) Jeg kunne holdt på til det smalt skikkelig, men jeg tok en ansvarlig avgjørelse til det beste for alle. Jeg ville ikke besvime på TV i beste sendetid. Å ta valget var ikke et nederlag, det var en seier.

Han avslører også overfor avisen at han benyttet seg av tilbudet om psykolog, via TV 2, over en lengre periode etter at han trakk seg, og at han nå ser lyst på livet igjen.

Nå drømmer han om å bli familiefar - men det skjer først etter bryllupet med forloveden Siw Hege Arntzen:

- Hun vil gifte seg først. (...) Å bli familiefar er det jeg ønsker å bli mest av alt. Det er det største ønsket jeg har i livet - det å kunne være en trygg og snill familiefar.

Lørdag kveld klokken 19.30 er det duket for semifinale av «Skal vi danse», og de tre gjenværende deltakerne er artist Eirik Søfteland (24), modell Kathrine Sørland (33) og skuespiller Kim-Daniel Sannes (27).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer