- Jeg var ikke skarp nok

Åtte sekunder skilte «71»-deltagerne etter høydramatisk duell.

MÅTTE UT: Thomas Hammernes (t.h.) måtte hjem etter at åtte sekunder skilte ham og Erlend Rønning i duellen. Foto: TVNorge
MÅTTE UT: Thomas Hammernes (t.h.) måtte hjem etter at åtte sekunder skilte ham og Erlend Rønning i duellen. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I mandagens episode av «71 Grader Nord», måtte Thomas Hammernes (26) hjem, etter at han fikk færrest poeng i utvelgelsen, noe som betydde duell mot Erlend Rønning (28). Men for Hammernes var det surere at han røk mot Erlend, enn at han måtte hjem i det hele tatt.

- Det kjipeste var å ryke mot Erlend, men jeg var ikke gira nok på å vinne. På slutten tenkte jeg at det var «det samme hva som skjedde». Men det er klart at det er kjedelig å ryke ut når man har kommet så langt, sier han til Seher.no.

For Hammernes sin del var ikke denne duellen hans første. Han kom seg blant de fem siste uten særlig allianse-hjelp. Likevel føler han seg ikke dolket i ryggen av noen av de andre deltagerne.

- Jeg ble ofte merket og måtte ut i dueller, ettersom jentene heller ville ha med Erlend enn meg. Men Erlend var litt dum som allierte seg med jentene, før han ertet dem på seg. Han kunne heller snakket litt med meg, så vi kunne fått en guttefinale. Men jeg føler meg ikke dolket i ryggen av noen, jeg visste at det måtte bli min tur etterhvert.

Duellen Hammernes kjempet mot Erlend i, gikk ut på at deltagerne skulle frakte sekker som representerte en rev, en høne og korn over en elv, men ingen av delene som ville spise hverandre opp, fikk stå sammen. Både Thomas og Erlend hadde ikke hørt reglen før, og slet med å gjøre det riktig. Til slutt skilte det kun åtte sekunder mellom dem, i Erlends favør.

- Jeg må nesten le litt, Erlend og meg var kanskje de eneste i Norge som ikke hadde hørt den regla. Men jeg var vel ikke skarp nok. Det var åtte sure sekunder som skilte oss, sier Hammernes til Seher.no.

«71»-exiten til tross, turen har vært en flott opplevelse for Nittedal-mannen.

- «71 Grader Nord» har vært en «Once in a lifetime»-opplevelse, og hele turen var fantastisk. Det eneste jeg hadde ønsket at var annerledes, var å ha med andre turkamerater.

I ettertid forteller Hammernes at det har kommet en del henvendelser fra jenter som har sett han på TV, men at alt kun har vært av den hyggelige sorten.

- Det har vært noen som har sendt meldinger på Facebook, og folk som har kommet bort til meg ute på byen, men det har bare vært hyggelig. Det har ikke vært noen nakenbilder på MMS, akkurat, sier han lattermildt.

Tiden på TV har ikke hjulpet deltageren med å finne seg en kjæresten, men det passer Hammernes godt.

- Jeg har ikke kjæreste for øyeblikket og det passer meg bra, jeg trives som singel.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Trodde jeg hadde gått ned ti kilo