- Jeg var ikke pen nok for ham

Carola Häggkvist avslører sommerflørt med ti år yngre stjerne.

DÅRLIG SELVBILDE: Carola Häggkvist synes hun var for stygg til å være sammen med den populære fotballspilleren.  Foto: FameFlynet Norway
DÅRLIG SELVBILDE: Carola Häggkvist synes hun var for stygg til å være sammen med den populære fotballspilleren. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Carola Häggkvist (45) har blitt koblet til flere ulike menn opp gjennom karrieren, men nå kommer hun selv med en intim betroelse.

På sin blogg skriver 45-åringen om en romanse med fotballspiller og modell Fredrik Ljungberg (35). De to skal ha møtt hverandre sommeren for noen år siden da begge ferierte i Båstad.

- Konserter, spa, solnedganger, Fredrik Ljungberg…Say no more, skriver Carola ifølge Aftonbladet.

Sangeren skriver at de møttes gjennom felles venner og tilbrakte tid sammen på flere fester. Hun antyder at flørten kunne blitt noe mer, men at hennes dårlig selvbilde satte en stopper for romansen.

- Jeg tenkte at det var for stor aldersforskjell, og at jeg ikke var pen nok for ham. Jeg trodde heller ikke vi hadde samme mål i livet. Da pleier jeg å legge lokket på før popcornet begynner å poppe.


Häggkvist, som nettopp adoperte en datter, skriver at hun nå trives alene.

- Lykkelig og sterk selv som singel er mitt motto, heller enn å ha noen bare for ikke å være ensom.

Ljungberg har ikke kommentert saken.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carola ble ranet i Sør-Afrika  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer