- Jeg var ikke opptatt av utseendet

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias advarer dagens tenåringer mot å lytte til kroppspresset fra media.

Publisert
Sist oppdatert
POPULÆR PROGRAMLEDER: Iglesias er for sjette året på rad programleder for TV3-suksessen Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
POPULÆR PROGRAMLEDER: Iglesias er for sjette året på rad programleder for TV3-suksessen Paradise Hotel. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter en tre måneder lang «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico, er nå programleder Triana Iglesias (32) endelig tilbake i Norge.

Torsdag ankom hun årets premierefest, og selv om hun beskriver oppholdet i Mexico som fantastisk, var hun glad for å være tilbake.

«Paradise Hotel» har flere ganger blitt kritisert for å fremme kroppspress mot de mange unge TV-seerne.

Triana Iglesias mener imidlertid at programskaperne i år har vært flinke til å sende en variert gruppe deltagere inn på hotellet.
- Kroppspress er det mye av, og det er jævlig kjipt. Men jeg føler at mange av årets deltagere er forskjellige personer med veldig forskjellig utseende. Så jeg er litt glad for at man har gått litt vekk fra «det vanlige» i «Paradise»-sammenheng.

Glad for variert casting

- Jeg håper at når TV-seerne blir kjent med deltagerne så kan de se at det ikke bare er kropp og utseende som betyr noe. Men jeg føler det er veldig mye kroppsfokus på alt man ser på TV for tiden.

- Samtidig føler jeg at de siste årene med sosiale medier merker man godt hvem som bare fokuserer på kropp og utseende, og hvem som kanskje skiller seg ut og har litt mer enn bare det, sier Iglesias til Seoghør.no.

REPORTER: Triana Iglesias var som 14-åring stuntreporter i NRK-programmet Midt i Smørøyet. På den tiden brydde hun seg ikke noe særlig om hvordan hun så ut, sier hun til Seoghør.no. Foto: Se og Hør
REPORTER: Triana Iglesias var som 14-åring stuntreporter i NRK-programmet Midt i Smørøyet. På den tiden brydde hun seg ikke noe særlig om hvordan hun så ut, sier hun til Seoghør.no. Foto: Se og Hør Vis mer


Som tenåring var ikke Triana selv så opptatt av utseende. Det gjorde også at hun ble satt litt på siden.

- Jeg var ikke så opptatt av det som 14-15-åring, og da falt jeg litt utenfor. Jeg var ikke den kuleste i klassen. Da jeg var 14 år begynte jeg i «Midt i Smørøyet», det er sikkert noen som husker hvordan jeg så ut da. Men så begynte jeg som modell da jeg var 20-21 år, og da ble det noe annet med en gang, sier hun til Seoghør.no.

Iglesias råder alle til å dempe fokuset på utseende, og heller bruke hjertet.

- Jeg føler det er viktig å tenke at det å bare ha utseende, tar deg ikke så veldig langt. Man må slutte å tenke på hvor store jeans man har, og i stedet tenke på hvor stort hjertet ditt er.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg hadde gruet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer