- Jeg var ikke mye til kar

«Skal vi danse»-Egor opplevde dramatikk i kulissene da sønnen kom til verden.

HETT: Det gikk hett for seg da Egor og Kari danset jive forrige uke. Så hett at Kari faktisk fikk brannsår på rumpa.. Foto: Stella Pictures
HETT: Det gikk hett for seg da Egor og Kari danset jive forrige uke. Så hett at Kari faktisk fikk brannsår på rumpa.. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Egor Filipenko (25) og hans unge samboer Benedichte Bjerke (22) ble for tre måneder siden foreldre til lille Theo Wilhelm.

Men fødselen skjedde ikke helt uten dramatikk for den ellers så tøffe «Skal vi danse»-deltakeren.

- Fødselen gikk fint helt fram til de to siste timene. Da ble det veldig dramatisk. Theo ville rett og slett ikke ut. Det var fullt av leger inne på fødestuen og da Benedichte skrek av full hals i sin fjortende time, var jeg ikke mye til kar, sier Filipenko i et intervju med Her og Nå.

Den flotte 25-åringen klarte ikke å holde tårene tilbake da den førstefødte sønnen så dagens lys.

- Da Theo endelig kom gråt jeg. Jrg griner jo aldri, men da gråt jeg skikkelig, sier han videre.

Han og hans søte samboer har flyttet fra Majorstuen i Oslo til Rælingen utenfor Lillestrøm, og skal vi tro Benedichte har Theo hjulpet henne med å bli mindre sjalu på Pappa Egors dansepartnere.

- Det har vært tøft å se ham på parketten med de lekre damene, men jeg har lagt merke til at jeg har blitt mindre sjalu etter at vi fikk barn. Det er deilig, innrømmer hun overfor magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger forlovelsesringen til høystbydende  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer