Adele Adkins:

- Jeg var ikke lykkelig

Sangstjernen åpner seg om skilsmissen og bekrefter samtidig ny kjæreste.

BRØT MED MANNEN: Adele Adkins avslører at det var hun som ønsket seg ut av ekteskapet med Simon Konecki. Bildet er tatt i 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB

BRØT MED MANNEN: Adele Adkins avslører at det var hun som ønsket seg ut av ekteskapet med Simon Konecki. Bildet er tatt i 2013. Foto: Richard Young/REX/NTB

Vis mer
Publisert

Våren 2019 kom nyheten om at Adele Adkins (33) og ektemannen Simon Konecki (47) skulle skilles. Duoen, som er foreldre til sønnen Angelo (9), hadde da vært sammen i syv år.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet, skrev nyhetsbyrået AP den gang.

Hverken Adele eller eksmannen har uttalt seg om bruddet i etterkant, men nå åpner den britiske sangfuglen seg om hva som egentlig skjedde.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

Vanskelig for å tilgi seg selv

I sitt første intervju på seks år avslører «Someone Like You»-stjernen til Vogue at det var hun som ville ut av forholdet fordi hun rett og slett ønsket å sette seg selv først.

- Jeg kjente på følelsene og jeg var ikke lykkelig. Ingen av oss gjorde noe galt, forteller hun til magasinet.

Duoen hadde bare vært gift i rundt ett år da de gikk hver til sitt.

- Ingen av oss såret hverandre eller noe sånt. Det var bare det at jeg ønsket at sønnen min skulle se meg elske og at jeg ble elsket. Det er veldig viktig for meg. Siden den gang har jeg vært på søken etter å finne ekte lykke, forklarer hun.

33-åringen avslører videre at hun og eksmannen har delt omsorg for sønnen, at de bor i nærheten av hverandre og at de ofte har filmkvelder sammen alle tre.

Til tross for at bruddet virker å ha gått forholdsvis fint for seg, innrømmer Adele likevel at hun har hatt vanskeligheter med å se hvordan skilsmissen har påvirket sønnen.

- Jeg forlot ekteskapet for å finne min egen lykke selv om det gjorde Angelo veldig ulykkelig. Hvis jeg klarer å finne den lykken jeg leter etter og han ser at jeg er lykkelig, først da klarer jeg kanskje å tilgi meg selv for dette, deler hun, ifølge Vogue.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Forelsket igjen

I sommer begynte romanseryktene rundt Adele og sportsagenten Rich Paul (39) å svirre. Artisten har tidligere aldri kommentert påstandene om at hun skal ha fått seg ny kjæreste, før nå.

- Ja, vi er sammen. Vi er veldig lykkelige, bekrefter hun til motebladet.

Det var i juli at Adkins og Paul, som er agenten til basketballspilleren LeBron James (36), for første gang ble observert i lag da de dro sammen på en basketballkamp.

På fremste rad satt de to turtelduene tett i tett, og var tydelig engasjert både i kampen og hverandre.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Den gang bekreftet en kilde overfor People at duoen allerede hadde datet «i noen måneder».

I september delte også «Hello»-sangeren en bildekarusell på Instagram hvor et av bildene var en selfie av seg selv og agenten. Som tekst var det bare et rødt hjerte.

Til Vogue deler hun følgende om sin nye flamme.

- Han er fantastisk. Han er så utrolig morsom. Og så er han veldig smart.

LES OGSÅ: Slik møtte Synnøve Skarbø sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer