- Jeg var ikke klar for ny kjæreste da jeg traff Martin

Og Sandra Lyng Haugen innrømmer at hun er «fette lei» av oppmerksomheten som vies «alle kjærestene» hennes.

FORELSKET UMIDDELBART: Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke fant raskt tonen da de møttes. Han flyttet inn etter andre date.  Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET UMIDDELBART: Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke fant raskt tonen da de møttes. Han flyttet inn etter andre date. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Sandra Lyng Haugen (27) traff sin nye kjæreste Martin Bjercke (26) var hun absolutt ikke klar for et nytt forhold.

- Jeg var ikke klar for ny kjæreste da jeg traff Martin, men så skjedde det bare. Det er kanskje da det er best, sier Sandra Lyng Haugen til Dagbladet. (Du kan lese hele saken på Dagbladet pluss her)

Sandra sjekket opp Bjercke, som er med i elektrogruppa CLMD, umiddelbart da de møttes i garderoben før P3 Gull i november i fjor. Og ikke lenge etter ble de samboere i Sandras leilighet i Oslo.

- Martin har et så vakkert hjerte. Han flyttet inn etter andre date, har Sandra tidligere uttalt til VG.

- Han er det snilleste mennesket jeg har møtt. Vi har bodd sammen i denne lille leiligheten min i åtte måneder og har det kjempefint, sa hun videre.

Da den ferske romansen deres sprakk i media, ble nemlig de to nødt til å ta stilling til om de faktisk skulle bli et par.

IDOL-COMEBACK: Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Alexander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i Idol Junior, som kommer på TV 2 i høst. Foto: TV 2
IDOL-COMEBACK: Margaret Berger, Alejandro Fuentes, Alexander Denstad With og Sandra Lyng Haugen er dommere i Idol Junior, som kommer på TV 2 i høst. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg hadde tenkt til å ta tid for meg selv og kose meg. Men jeg forelsket meg med én gang, sa Sandra til Seoghør.no på Spellemannprisen i januar - der hun viste seg sammen offentlig for første gang.- Det skaper en del press og du må gjøre deg opp en del meninger og du må ta tankene du egentlig tar noen måneder lenger ned i veien med én gang. Heldigvis var følelsene så riktige, så da var det greit, sa Bjercke.

I sommerintervjuet med Dagbladet, innrømmer hun også at hun til tider synes det er slitsomt at alle får lese om det hver gang hun er på date eller får seg kjæreste.

- Enkelte tror jeg har hatt så mange kjærester, men det er jo bare fordi alle får lese om det, sier hun.  

- Det har vært mange rykter, og jeg må innrømme at jeg av og til blir «fette lei» av oppmerksomheten som vies «alle kjærestene» mine, sier Sandra åpenhjertig til Dagbladet.

LES OGSÅ: Han flyttet inn etter andre date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer