- Jeg var ikke helt forberedt på dette

Ungkaren Henning Aarekols pappaavsløring kom som et sjokk på de kjærlighetssøkende jentene.

HAR SØNN PÅ 11: - Det kom uventet, og litt som et sjokk for meg også. Men man kan jo ikke si annet enn at det bra og hyggelig at han hadde et barn fra før av, selvsagt er det det, sier Merete Rist-Larsen til Seher.no om ungkaren Hennings avsløring. Foto: TVNorge
HAR SØNN PÅ 11: - Det kom uventet, og litt som et sjokk for meg også. Men man kan jo ikke si annet enn at det bra og hyggelig at han hadde et barn fra før av, selvsagt er det det, sier Merete Rist-Larsen til Seher.no om ungkaren Hennings avsløring. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TVNorge-programmet «Gøy på landet» har allerede rullet på norske TV-skjermen en stund, og denne uka er de mange jentene i Vindafjord i håp om å finne sin kjærlighet for livet - på bygda.

I onsdagens episode fikk man se at en av Vindafjords ungkarer, Henning Aarekol (33), veldig brått avslørte for jentene som ønsket å bli kjent med ham at han har en sønn på 11 år. Nyheten ble mottatt med meget blandede følelser hos hans «friere».

Til Seher.no innrømmer også én av dem, Merete Rist-Larsen (27), at hun ikke hadde forventet å få denne innrømmelsen midt i TV-innspillingen.

- Jeg var ikke helt forberedt på dette. En av de andre ungkarene hadde jo også barn, men han sa det jo med en gang. Det er hyggelig at han har barn altså, men det er klart at følelsene blir annerledes for enn mann enn for en mann med barn, sier Rist Larsen til Seher.no.
 
- Hva synes du om at han hadde et barn fra før av?

- I utgangspunktet leter man etter en mann som bare har seg selv, men hvis man finner den rette og han har barn - så bør ikke det være en hindring. Da må man jo bare ta begge to, mener hun.

Henning Aarekols sønn heter Mikal, og den 11 år gamle gutten ble raskt tatt inn i varmen hos jentene som denne gangen tok turen til Vindafjord - selv om det hele ble litt «rart» etter at det ble kjent for dem.

- Det kom uventet, og litt som et sjokk for meg også. Men man kan jo ikke si annet enn at det bra og hyggelig at han hadde et barn fra før av, selvsagt er det det. Jeg snakket med Mikal selv også, og han var en veldig søt gutt, forteller Merete Rist-Larsen til Seher.no.

«Gøy på landet» ser du på TVNorge mandager til og med torsdager klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette får stå for deres egen regning  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer