- Jeg var ikke forberedt på følelsene

Paradise-Gabriel ble overrasket over Ann Marielles reaksjon på skandalehotellet.

SEOGHØR.NO: Med kun en stemmes overvekt ble Gabriel Iversen (24) stemt hjem på dramatisk vis i onsdagens «Paradise Hotel»-episode.

Til Seoghør.no avslører Gabriel både han og romkameraten Ann Marielle Lipinska (23) var forberedt på resultatet lenge før det ble klart.

- Jeg skjønte at hvis det kom til en avstemning, så stod jeg i stor fare. Den siste dagen brukte jeg derfor på å ligge på solsenga og ta det med ro.

- Jeg følte at de fleste hadde bestemt seg, så jeg gadd ikke å løpe desperat rundt. Egentlig er jeg litt overrasket over at jeg fikk så mange stemmer som jeg gjorde.

Brast i gråt

SÅR AVSKJED: Ann Marielle Lipinska klarte ikke å skjule sin skuffelse over at romkameraten og hennes gode venn Gabriel måtte forlate «Paradise Hotel» onsdag. Foto: TV3
SÅR AVSKJED: Ann Marielle Lipinska klarte ikke å skjule sin skuffelse over at romkameraten og hennes gode venn Gabriel måtte forlate «Paradise Hotel» onsdag. Foto: TV3 Vis mer

Rett etter at resultatet ble kjent, brøt Ann Marielle ut i gråt foran realitykollegaen.

- Jeg var forberedt på å ryke ut, men jeg var ikke forberedt på følelsene til Ann Marielle. Det gjorde vondt å se henne gråte.

De to har delt seng lenge inne på realityhotellet og blitt svært gode venner.

Ikke aktuelt å prøve seg

NÆRE PÅ: Gabriel Iversen tapte avstemningen om hvem som måtte forlate Paradise Hotel med en stemmes overvekt. Foto: TV3
NÆRE PÅ: Gabriel Iversen tapte avstemningen om hvem som måtte forlate Paradise Hotel med en stemmes overvekt. Foto: TV3 Vis mer

Men selv om flere av de andre mannlige deltagerne har flørtet hett med Ann Marielle, sier Gabriel at han aldri var inne på tanken om å prøve seg på venninnen selv.

- De fleste andre gutter som hadde vært partner med Ann Marielle, hadde nok blitt sjalu når de så alle som prøvde seg på henne. Men det var aldri jeg.

- Tanken på noe romantisk med henne streifet meg ikke, selv om hun er en veldig vakker jente. Vi var gode venner på hotellet og har hatt mye kontakt også etter at vi kom hjem. Sist helg var jeg i Bergen med henne og noen andre deltagere.       

Holdt en roligere stil

Gabriel har i løpet av sitt opphold på «Paradise Hotel» holdt en roligere stil enn de andre deltagerne, når det gjelder drikking og flørting med det annet kjønn.

Det var ikke tilfeldig.

- Jeg hadde ikke sett en episode av serien før jeg dro, men følte jeg visste hva jeg gikk til. Jeg har imidlertid ikke det samme behovet lenger for å feste, som de 20-åringene som var inne på hotellet.

- Jeg hadde jo i bakhodet at jeg skulle hjem en dag også, og føler jeg klarte meg bra, sier han.

Etter at han kom hjem fra Mexico har Gabriel fortsatt med singellivet.

- Jeg er fortsatt singel ja. Akkurat nå er jeg mest opptatt av å få meg en ny jobb. Kanskje noe innen reiseliv. Jeg vet at det har åpnet seg muligheter for «Paradise Hotel»-deltagere der tidligere og håper det kan skje for meg også, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjokkert over oppførselen hennes