- Jeg var ikke den eneste kvinnen i livet hans

Crystal Harris brøt sammen i tårer da hun snakket om bruddet med Hugh Hefner.

BRYTER UT I GRÅT: - Jeg føler at jeg skuffet alle, sier Crystal Harris før hun bryter ut i gråt.
BRYTER UT I GRÅT: - Jeg føler at jeg skuffet alle, sier Crystal Harris før hun bryter ut i gråt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!


SEHER.NO: Crystal Harris (25) innrømmer at hun avlyste bryllupet med Hugh Hefner (85) fordi hun ikke taklet Playboy-grunnleggerens livsstil.

Harris sier i et intervju med Entertainment Tonight at hun er «lettet» over at lørdagens seremoni er avlyst, men at hun angrer på at hun har «skuffet alle».

- Jeg var ikke den eneste kvinnen i Hefners liv. Det føltes ikke komfortabelt i hjertet mitt å vite det, og å gifte meg med ham. Ekteskap er mellom to mennesker. Slik var ikke vårt forhold, sier hun i det tårevåte intervjuet som sendes fredag i USA.

Hefner har inntil nylig vært kjent for å ha opptil tre kjærester på en gang, men selv om han nå hadde valgt å gifte seg med Crystal, skal han ikke ha sluttet å treffe andre damer i tillegg. Men Harris sier det også var andre grunnen til at hun ikke taklet presset.

- Vi måtte involveres med advokater. Jeg har aldri hatt en advokat i hele mitt liv. Jeg gikk til ekteskapskontrakt-advokater, og advokater for å gjøre et show for Lifetime. Advokatmøter og kontrakter. Det var galskap, sier Harris.

At bryllupet kom så raskt i stand hjalp heller ikke på prosessen for den vakre modellen.

- Alt skjedde så raskt. Hefner fridde til meg foran tre kamera og en fotograf. Jeg trodde det var noe jeg ønsket, sier hun nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk den tabben på forsiden av PlayboyVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer